26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Eljif Elmas kimdir?

Eljif Elmas, Fenerbahçe'ye transferinden sonra hayatı ve kariyeri merak ediliyor.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Eljif Elmas kimdir?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Eljif Elmas kariyeri ve hayatı ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Eljif Elmas, transfer gündeminin en sessiz isimleri arasında yer aldı. Fenerbahçe'nin sessiz yürüttüğü transfer çalışmalarının ardından takıma kazandırılan Eljif Elmas, Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Makedon basketbolcu Pero Antiç'in tavsiyeleriyle Sarı Lacivertli kulübe imzayı attı. 17 yaşındaki Makedon futbolcu Elif Elmas, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi. Genç futbolcu, havaalanında açıklama yaptı. Makedonya Ligi'nde Rabotnicki forması giyen Eljif Elmas gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Genç futbolcuya Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya eşlik etti.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya yakın olduğu Eljif Elmas, ile kısa süre içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.

Makedonya Milli Takımı formasını 1 kez giyen Eljif Elmas, geride kalan sezonda Makedon Ligi'nde 33 maçta oynadı ve takımına 6 gol, 7 asistlik katkı verdi.

Makedon basınında çıkan haberlerde göre Eljif Elmas'ı ikna etmek için sarı-lacivertlilerin Makedon basketbolcusu Pero Antic'in devreye girdiği iddia edildi.




ELJİF ELMAZ KİMDİR?

27 Eylül 1999 tarihide Makedonya'nın Skopje kentinde dünyaya gelen Eljif Elmas, futbola Makedonya kulubü Rabotnicki'nin altyapısında başlamış, 2015 yılında ise A takıma yükselip profesyonel olarak forma giymeye devam etmiştir.

1,82 boyunda olan ve sağ ayağına hakim olan Elmas, Makedonya'nın 21 yaş altı takımlarında forma giymiş, son olarak da Makedonya A Milli Takımı'na yükselmiştir. On numara mevkisinde oynayabilen genç yetenek, ihtiyaç halinde kanat ve merkez orta sahada da mücadele edebilmektedir.

Elfij Elmas, 2017/2018 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek.