19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Fenerbahçe Lens'in yerini Emre Mor'la dolduruyor

Transferde ezeli rakiplerine oranla biraz daha sessiz kalan Fenerbahçe, Emre Mor bombasıyla taraftarlarının gönlünü alacak.

5 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Lens'in yerini Emre Mor'la dolduruyor

Bony bombası! Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Forvet arayışı içinde olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, Manchester City'nin gözden çıkardığı Wilfried Bony'yi gündemine aldı. Ancak oyuncunun 20 milyon Euro'yu bulan maliyeti nedeniyle iki ekip de kiralama yöntemiyle transferi bitirmek istiyor.

Kadrosunu forvet transferiyle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, Manchester City'de şans bulamayan Wilfried Bony'yi gündemine aldı. İki takım da bu futbolcu için Manchester City'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ancak transferi çıkmaza sokavak 2 önemli konu var. Birincisi Manchester City'nin bu futbolcuyu satmak istemesi. Diğeri ise Bony'nin Manchester City'de ya da başka bir Premier Lig ekibinde oynayıp kendisini göstermek istemesi.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

2 sezon önce Swansea'den 32 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan ancak bekleneni veremediği için geçen sezon Stoke City'ye kiralık olarak verilen Bony'nin bonservisi el yakıyor. Bu futbolcudan para kazanmak isteyen İngiliz ekibi, Fildişi Sahilli oşuncu içen 20 milyon Euro istiyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe ise oyuncuyu kiralamak istiyor.

(İHA)

Emre Mor teklifi kabul etti!

Lens'in bonservisi için İngiliz ekibi Sunderland ile anlaşamayan Fenerbahçe, Emre Mor için son dönemece girdi. 1 aydır 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, Borussia Dortmund'un son kararını bekliyor. 

GEÇEN SEZON 19 MAÇA ÇIKTI

Geçen hafta kulübe gelen ünlü menajer Muzzi Özcan hakkında, "Oğuz Kaan Güçtekin'e profesyonel sözleşme imzalatmak için burada" denilse de aslında görüşmenin ana maddesinin Emre Mor olduğu öğrenildi. Bu görüşmede taraftar Mor'un transferinde bu sezon için el sıkıştı. Artık gözler Emre'nin takımı Dortmund'tan gelecek yanıtta. Lens için yapılan görüşmeler sonuç vermediği için rotayı Emre'ye çeviren Fenerbahçe, hafta sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncunun transferini bitirmeyi planlıyor. Transfere Aykut Kocaman'ın da onay verdiği öğrenildi. Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna davet edilen Emre Mor geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla 19 maça çıktı. Genç yetenek bu maçlarda 1 gol, 2 asist üretti..

(Takvim)

Sosa hazır kıta! Haber gönderdi...

Milan'da aradığını bulamayan Jose Sosa, Beşiktaş yönetimine haber göndererek, tekrar siyah-beyazlı formayı giymek istediğini belirtti. Arjantinli yıldıza ayrılış şekli nedeniyle kızgın olan Başkan Fikret Orman ve ekibi, ilk etapta bu işe sıcak bakmasa da Oğuzhan, Tolgay ve Talisca üçlüsünden birisinin başka takıma gitme ihtimali nedeniyle yumuşadı. Bu üç oyuncudan birisinin ayrılması durumunda Sosa'yı kiralamak için Milan'la görüşmelere başlanacağı belirtildi.

(Sabah)

Visca’da mutlu son

Trabzonspor Visca’ya kavuşuyor. Başkan Usta, “İstediğimiz bir oyuncu. İmza an meselesi” dedi. Bordo-Mavililer, Başakşehir’e 2.5 milyon Euro ile 2 futbolcu verecek.

Trabzonspor kadrosuna katmak istediği Edin Visca'nın transferi için Medipol Başakşehir kulübü ve oyuncunun kendisiyle anlaştı. Başkan Muharrem Usta, transferin resmiyet kazanmasının an meselesi olduğunu açıkladı. Trabzonspor geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna katmak istediği Edin Visca için sezon sonunda da girişimlerde bulunmuştu. Ancak Medipol Başakşehir kulübü teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ilk etapta oyuncuyu bırakmaya yanaşmaması nedeniyle tıkanan görüşmeler, daha sonra oyuncunun da ayrılmak istemesiyle yeniden alevlendi.

2.5 MİLYON EURO+2 FUTBOLCU

 

Bunun üzerine para+takas içeren bir teklif yapan bordo-mavili yönetim, kulübünden izin alarak oyuncuyla görüştü ve her konuda anlaşmaya vardı. Başkan Usta, "Transferin resmiyet kazanması an meselesi" dedi. Bordo-mavililer Başakşehir'e 2 oyuncu artı 2 milyon 500 bin Euro verecek.

(Ajanslar)

Bursaspor transferde Trabzonspor'un kapısını çalacak. Bursaspor, Trabzonspor ile Yusuf Erdoğan'ın transferi için görüşme gerçekleştirecek.

Bu sezon ligde korkulu rüya yaşamak istemeyen Bursaspor transferde hedef büyüttü. Başkan Ali Ay'ın Trabzonspor'da çok az şans bulan Yusuf Erdoğan için harekete geçtiği öğrenildi.

Bordo- Mavili kulübün yeni sezonda kadroda düşünmediği tecrübeli oyuncu için Başkan Muharrem Usta ile görüşmeyi planlayan Ay, Yusuf Erdoğan'ı en kötü olasılıkla kiralamayı hedefliyor.

YUSUF, BURSA'YI İSTİYOR

Yusuf Erdoğan'a aynı zamanda Başakşehir'in talip olması Bursaspor'u düşündürüyor. Ancak Yusuf'la yapılan ön görüşmede başarılı oyuncunun Bursaspor'u tercih ettiği ortaya çıktı. Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in Yusuf Erdoğan'ı kasetlerden izlediği ve alınmasına onay verdiği öne sürüldü. Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın Muharrem Usta ile yapacağı görüşme sonrasında Yusuf Erdoğan'ı transfer edeceklerine inandığı gelen bilgiler arasında...

(Takvim)

Trabzonlu Junuzovic

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, dün hem Werder Bremen’in yöneticileri hem de Avusturyalı futbolcuyla bir görüşme daha gerçekleştirdi. Hem oyuncu hem de kulübüyle el sıkışan Bordo-Mavililer’in patronu, sözleşme detayları için avukatları görevlendirdi.

Trabzonspor’da haftanın çok yoğun geçmesi bekleniyordu, öyle de oldu... Bordo-Mavililer’in patronu Muharrem Usta, dün Almanya’da Werder Bremen’in yöneticileri ve Junuzovic ile bir araya geldi, transfere son nokta sözleşme detayları hariç konuldu.

Avusturyalı oyuncu için Karadeniz ekibinin Alman kulübüne 3.5 milyon Euro (14 milyon TL) bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Bir frikik ustası olan ve 10 numara pozisyonunda oynayan 29 yaşındaki futbolcuya ise yıllık 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) garanti ücret verileceği kesinleşti.

Önce Yanal ile paylaştı

Başkan Usta’nın bu güzel haberi öncelikle teknik direktör Ersun Yanal ile paylaştığı ve deneyimli çalıştırıcının gelişmeden dolayı çok memnun olduğu öğrenildi. Junuzovic için sözleşme detaylarının her iki kulübün avukatları tarafından masaya yatırıldığı da gelen haberler arasında. Bu sürecin de tamamlanmasının ardından Avusturyalı yıldız, Trabzonspor’un Macaristan’daki kampına katılacak.

(Fanatik)
 
Galatasaray'a sürpriz sol bek!

Danimarka basını, Galatasaray'ın Real Betis'in Danimarkalı sol beki Rıza Durmisi için 12 milyon euroluk bir teklif sunduğunu iddia etti.

BT sitesinin haberine göre, resmi teklif Sportif Direktör Cenk Ergün tarafından Endülüs kulübüne iletildi. Menajerliğini Muzzi Özcan'ın yaptığı oyuncu, sol bek pozisyonunda geleceğin en iyi 10 ismi arasında gösterilmişti.

23 yaşındaki futbolcuyla Almanya ve İngiltere'den de kulüpler ilgileniyor. Serbest kalma ücreti 20 milyon euro olan Durmisi için AS'ta yer alan haberde ise Galatasaray'ın 20 milyon euroyu ödeyemeyeceği belirtildi.  Betis oyuncuyu Brondby'den alırken bir sonraki satıştan yüzde 15 pay ödemeyi kabul etmişti.

(Cnnturk)