26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe Feyenoord maçı TRT 1 ekranlarında şifresiz yayınlanacak

Fenerbahçe Feyenoord maçı TRT 1 ekranlarında sporseverlere şifresiz olarak sunulacak. Ligdeki zor durumdan kurtulmak için etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz artık kötü gidişe tamamen dur demek istiyor. Peki Fenerbahçe Feyenoord maçı ne zaman saat kaçta?

28 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Feyenoord maçı TRT 1 ekranlarında şifresiz yayınlanacak

Fenerbahçe Feyenoord maçı ile birlikte temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini arayacak. Dev maç 29 Eylül Perşembe günü saat 22:05'te TRT 1 ve Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçı İsveç Futbol Federasyonundan Jonas Eriksson yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark olacak.

DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK

Avrupa Ligi’ndeki kritik Feyenoord maçı öncesi F.Bahçeli Robin van Persie, eski takımının kanalına açıklamalarda bulundu. İki kulübün de büyük bir taraftar desteğine sahip olduğunu belirten RvP, “Benim için duygusal bir maç olacak ama bundan memnunum. Şampiyonlar Ligi ayarında bir gruptayız. Daha önce Feyenoord’a karşı hiç oynamadım. Bu ilk olacak” diye konuştu. Öte yandan ekstra motivasyonla çalıştığı öğrenilen Uçan Hollandalı’nın bireysel idmanlar da yaptığı ve 18 kişilik kadroda yer alacağı ifade edildi.

OZAN VE EMENİKE'YE 'UEFA' ÖVGÜSÜ

UEFA resmi internet sitesi Fenerbahçe’nin iki yıldızını ön plana çıkardı... Site, Ozan Tufan’ı Avrupa Ligi’nde gelecek vadeden oyuncular listesinde ilk 11’e koyarken, milli orta saha Türkiye’den kadroya giren tek oyuncu oldu. Diğer yandan UEFA, bir diğer F.Bahçeli Emmanuel Emenike’yi de ‘İki maçta iki gol’ başlığıyla haber yaptı.

"ATMOSFERDEN KORKMUYORUZ"

Feyenoord’un golcüsü Nicolai Jorgensen, iddialı açıklamalar yaptı. Danimarkalı oyuncu, “İstanbul’daki atmosferden korkmuyoruz. Cehennem gibi bir atmosferden bahsediyorsak, demek ki onlar hiç De Kuip’e gelmemiş!’’ dedi.

DİRK KUYT: ROBİN HALA ÇOK İYİ

Kanarya’nın perşembe günü Avrupa Ligi’nde Kadıköy’de karşılaşacağı Feyenoord’un kaptanı Dirk Kuyt, maç öncesi açıklamalarda bulundu. F.Bahçe’nin eski yıldızı, “F.Bahçe sadece Türkiye’de değil, Avrupa Ligi’nde de başarılı olabilir. 3 yılım F.Bahçe ile geçti. Tanıdıklarımla hala görüşüyorum. Skrtel, Van Persie, Volkan, Alper, Mehmet Topal hala oradalar. Onları görmek için sabırsızlanıyorum. Bence Robin hala çok iyi, herkes onun yeteneklerinin farkında. Kadıköy’de maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ancak F.Bahçe ile karşılaşacak olmak çok güzel bir duygu” şeklinde konuştu.

ADVOCAAT, ESKİ ÖĞRENCİSİNE KARŞI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat ile Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst, yıllar sonra bu sefer rakip olarak aynı sahaya çıkacak.

Hollanda tarihinin önemli savunmacıları arasında yer alan Van Bronckhorst, futbolculuk döneminde hem kulüp hem de milli takım kariyerinde Advocaatın öğrencisi oldu.

Advocaat ile Van Bronckhorstun yolu ilk kez 1998 yılında İskoçyada kesişti. İskoçların ünlü kulübü Glasgow Rangersın teknik driektörlüğünü yapan Advocaat, göreve başlamasıyla Hollandalı ismi takımına transfer ettirdi. Advocaat ve Van Bronckhorst iki sezon üst üste İskoçya Liginde şampiyonluk sevinci yaşadı.

Advocaat, Van Bronckhorstun Hollanda Milli Takımında da teknik direktörlüğünü yaptı. Hollanda Milli Takımını 2002-2004 yılları arasında çalıştıran Advocaat, Van Bronckhorstu milli takıma davet etti. İkili 2004 Avrupa Futbol Şampiyonasında birlikte mücadele etti.