25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Fenerbahçe Gabigol transferini bitirmek üzere

Santos'tan Fenerbahçe'ye 30 milyon euro karşılığında transfer olan, fakat Serie A devinde istediğini bulamayan Gabigol 3 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye geliyor.

30 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Gabigol transferini bitirmek üzere

Nisan ayındaki Yüksek Divan Kurulu toplantısında verdiği “Mayıs ayında tüm transferlerimizi bitireceğiz” sözüne rağmen henüz hiçbir futbolcuda işi resmiyete dökemeyen başkan Aziz Yıldırım’ın eski aşkı yeniden alevlendi.

Geride bıraktığımız yaz döneminde çok istediği Brezilyalı yıldızı 30 milyon Euro bonservis bedeliyle İtalyan devi Inter’e kaptıran sarı-lacivertlilerin 1 numarası bu transferin rövanşını almak istiyor.

Sadece 9 maçta oynadı

REKOR bir ücret karşılığında gittiği Çizme ekibinde aradığını bulamayan Gabigol ile yeniden temasa geçen sarı-lacivertliler, oyuncuya resmi tekliflerini ilettiler. Serie A’da bu sezon sadece 9 karşılaşmada süre alarak yedek kulübesinin demirbaşı olan Gabriel Barbosa’nın Inter yönetimi tarafından gözden çıkarılmasını koz olarak kullanacağı öğrenilen sarı-lacivertliler kiralama formülü üzerinde duracak.

Van Persie belirsizliği!
 
YURT dışından bazı talipleri bulunan Robin van Persie’nin durumunun henüz netleşmemesi, kolunda parçalı kırıklar bulunan Fernandao’nun da uzun sakatlıktan nasıl döneceğinin belli olmaması yüzünden önceliği hücum transferine veren F.Bahçeli idareciler şimdilik Inter cephesinden gelecek yanıtı beklemeye başladı. 

Transfer için sıcak para bekleniyor
 
GEÇMİŞ yılların aksine bu sezon yeni transferleri haziran ayında yapılacak ilk kampa yetiştirmek isteyen F.Bahçe, maddi engellere takılıyor. Listedeki yıldızlarla ön görüşmeler yapıp, birçoğuyla el sıkışan idareciler, işi resmiyete dökmek için sıcak para bekliyor.

SEZONUN bitmesiyle hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de sponsorluklardan gelecek para için gün sayan sarı-lacivertliler, kasanın hareketlenmesiyle listedeki oyuncularla bir bir sözleşme imzalamaya başlayacak.