26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe Karabükspor maçı saat kaçta ne zaman? FB Karabük hangi gün?

Süper Lig’de heyecan fırtınası devam ediyor. Fenerbahçe Karabükspor maçı saat kaçta ne zaman? FB Karabük hangi gün oynanacak sorusunun yanıtı sarı lacivertli taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Ligin 16. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanacak maç nefes kesecek. Fenerbahçe bu maçı da kazanarak serisini sürdürme amacında. Karabükspor ise ligin son sırasından kurtulma planları yapıyor. Karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak.

15 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Karabükspor maçı saat kaçta ne zaman? FB Karabük hangi gün?

Fenerbahçe Karabükspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? FB maçı hangi gün sorusuyla sarı lacivertli taraftarlar maçın detaylarıyla ilgili bilgi edinmeye çalışıyor. Süper Lig’de 16.haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından bir tanesi Fenerbahçe ile Karabükspor arasında oynanacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Ligde 4’te 4 yapan Fenerbahçe bu seriyi Karabükspor karşısında da sürdürme amacında.

FENERBAHÇE KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Ülker Stadyumu’nda oynanacak Süper Lig 16.hafta karşılaşması 18 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00’de başlayacak ve Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamamasına rağmen son haftalarda form grafiğini yükselten Fenerbahçe, geçen hafta Bursaspor deplasmanından altın değerinde bir 3 puanla dönmüştü. Ligde 4’te 4 yapan ve Türkiye Kupası’nda da Adana Demirspor’u elemeyi başaran sarı lacivertli ekipte moraller yerinde. Lider Galatasaray’ın 3 puan gerisinde yer alan sarı lacivertli ekip, haftayı kayıpsız geçme amacında.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında 18 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmanda Adana Demirspor karşısında maça ilk 11’de başlayan oyuncular, rejenarasyon çalışmasıyla yaptılar. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdiler. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Sarı-lacivertliler, Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SOLDADO TELAŞI

Süper Lig'de 16. haftada Karabükspor'la Kadıköy'de karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Janssen ve Alper Potuk'un karşılaşmada oynayamayacak olmasının ardından şimdi de Roberto Soldado telaşı başladı.

Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve zirveye yeniden yaklaşan Fenerbahçe'de Janssenve Alper Potuk bu haftasonu içeride oynanacak olan Karabükspor mücadelesinde forma giyemeyecek. 

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın ayrıca Adana Demirspor mücadelesinde 2 gol atan ve iyi bir performans sergileyen Fernandao'yu da özel olarak tebrik ettiği ve Soldado'nun sakatlığının geçmemesi durumunda Fernandao'yu ilk 11'e alacağı belirtildi. 

Kocaman'ın kale konusunda da kararını verdiği lig maçlarında Volkan Demirel, kupa maçlarında ise Erten Ersu'yu görevlendirme kararı aldığı bilgisi edinildi. Carlos Kameni ise sakatlık durumları olmadığı sürece kulübede kalacak.

KARABÜKSPOR’DA SON DURUM

Teknik direktörlüğünü Tony Popovic’in yaptığı Kardemir Karabükspor ise ligde yalnızca topladığı 8 puanla son sırada bulunuyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında 2-0 mağlup olan Karabükspor, her geçen gün küme düşme korkusunu yakından hissetmeye başlıyor.

Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları elde edemeyen ve bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbulspor’a 1-0 mağlup olarak elenen Karabükspor’da yönetim teknik direktör Tony Popovic’le yolları ayırma kararı aldı.

Alınan başarısız sonuçların ardından; Popovic’le yollarını ayırmaya hazırlanan Kırmızı Mavili yönetimi, Avustralyalı hocanın Mayıs 2019 ‘da bitecek olan sözleşmesi ve 900 bin Euro’luk tazminatı düşündürüyor. Yönetimin, 44 yaşındaki çalıştırıcıyla mutabakat yolunu bulması bekleniyor.

Ligin son sırasına demir atan Karabükspor, 15 haftalık süreçte; 2 beraberlik, 2 galibiyet ve 11 mağlubiyet elde etti ve 8 puan topladı. Popovic’le yollar ayrılırsa, Fenerbahçe deplasmanında kulübede A2 takımın teknik direktörü Levent Açıkgöz olacak.