26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Galatasaray transfer haberleri gündemde araştırılan konular arasında.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Galatasaray ve Fenerbahçe kimleri transfer edecek? soruların yanıtları ve son gelişmeleri star.com.tr adresi üzerinden takip edebilirsiniz. Fenerbahçe, gelecek sezon için iddialı bir ekip kurmak adına çalışmalarına hız verdi. Son günlerde basında yer alan haberlerde takımda gidecek ve kalacak oyuncuların isimleri konuşulmaya başladı. Son sezonu ikinci olarak tamamlayan Sarı Lacivertli ekip, gelecek sezonda mücadele edecek olan kadrosunu kurma çalışmalarına devam ediyor. Galatasaray'da Endoğan Adili'nin sözleşmesi feshedildi. Galatasaray'a yeni transfer edilecek isimler henüz açıklanmadı. Yeni sezon için kolları sıvayan Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu'nun istekleri doğrultusuna transfer çalışmalarına devam ediyor. Her takımın taraftarı gibi Fenerbahçe taraftarı da kendi takımlarına ait son transfer haberlerini araştırıyor. İşte Galatasaray Fenerbahçe ile alakalı son transfer gelişmeleri...

GALATASARAY TARANSFER HABERLERİ

Galatasaray'da Endoğan Adili'nin sözleşmesi feshedildi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Endoğan Adili ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. 2018-19 futbol sezonundaki 1.120.000 TL tutarındaki alacağının 620.000 TL'lik kısmından feragat etmiş ve kalan 500.000 TL kendisine ödenmiştir"

Galatasaray'dan dün de Koray Günter ayrılmış ve Genoa'ya gitmişti.




Fatih Terim "Dünya Kupası'nda beğendiğim oyunculardan bir tanesi stoper Yerry Mina. Açıkçası, onunla ilgilendiğimiz de doğrudur" diye konuştu.  Galatasaray Instagram TV'ye yaptığı açıklamada Fatih Terim şunları söyledi: "Dünya Kupası'nda beğendiğim oyunculardan bir tanesi stoper Yerry Mina. Açıkçası, onunla ilgilendiğimiz de doğrudur. Oynamıyordu genel olarak, yedekti. Kolombiya'da ilk maç oynamadı, yedekti. Hatalı goller yeyince ilk maçta değiştirdiler. Yerry Mina konusu böyle.."

Onyekuru'dan ilk açıklama!
Onyekuru'dan ilk açıklama!

Galatasaray, Slavia Prag’ın kapısından dönen oyuncu için Kasımpaşa’ya yeni teklif yaptı: 3 milyon Euro+Ahmet Çalık+Tarık Çamdal. Sarı-kırmızılı idareciler, 5 milyon Euro karşılığı serbest kalma hakkı bulunan 23 yaşındaki oyuncu için Kasımpaşa'ya 3 milyon Euro'nun yanı sıra Ahmet Çalık ile Tarık Çamdal'ı önerdi ve beklemeye geçti.

Ndiaye'de sıcak gelişme

Senegal basını Galatasaray'ın Ndiaye'nin 1 yıllığına kiralamayı düşündüğünü, oyuncunun menajeriyle anlaştığını yazdı. Fanatik'in Senegal'de yayım yapan Elite Sport Mag adlı haber portalından aktardığı haberde Sarı Kırmızılı yönetimin 27 yaşındaki oyuncunun menajeriyle her konuda anlaştığı öne sürüldü. Tek sorun West Ham'ın da oyuncuya talip olması.

Galatasaray, Endoğan Adili ile sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi. Açıklamada şöyle denildi: "Endoğan Adili ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. 2018-19 futbol sezonundaki 1.120.000 TL tutarındaki alacağının 620.000 TL'lik kısmından feragat etmiş ve kalan 500.000 TL kendisine ödenmiştir"

Ümit Davala ve Necati Ateş önceki gün Rosenborg - Tromsö maçında genç golcü Erik Botheim'i takip etmişti. Norveç'e giden ikilinin 7 Temmuz'da oynanan Rosenborg - Tromsö maçında özellikle Erik Botheim'i izlediği belirtildi. Galatasaray'ın takip ettiği ve 2-1 sona eren maçta 1.92'lik genç oyuncu bir de gol attı. Scout ekibinin aylar önce önerdiği Fatih Terim'in beğendiği futbolcu Ümit Davala ve Necati Ateş'in de beğenisini kazandı. 18 yaşındaki Erik Botheim'i, Galatasaray'ın dışında dev kulüplerinde takip ettiği ortaya çıktı. 1.92'lik forvetin en başta Milan ve Juventus olmak üzere Real Madrid Kulüplerinin scoutlarının da takibinde olduğu belirtildi.

Carole'un kaderi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lionel Carole'un durumunu görmek istediğini açıkladı. Eğer Terim, Carole'dan memnun kalmazsa futbolcunun Antalyaspor'a kiralanacağı öğrenildi.

 

Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim’in yeniden kadroda görmek istediği Ndiaye ve Denayer’in transferlerini bitirmek için düğmeye bastı. İki oyuncuyla da anlaşma sağlandı. Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Manchester City ve Stoke City'yi ikna etmek için İngiltere’ye gidecek.

İngiliz basınında "aşk" ve "gurur"
İngiliz basınında "aşk" ve "gurur"

Tarık Çamdal'a talip çıktı

Tarık Çamdal'a Eskişehirspor talip oldu. Es Es eski oyuncusuna bir şans daha vermeye karar verdi.

İtalyanlar Galatasaray'a, Serdar Aziz için Nagatomo artı yaklaşık 3 milyon euroluk bir teklifi gündeme getirdi. Ancak Galatasaray kulübü bu teklifi Teknik Direktör Fatih Terim ile görüştükten sonra reddetti..

Galatasaray geçen yıl da gündemine gelen 20 yaşındaki Polonyalı stoper Krystian Bielik için yeniden harekete geçiyor. İngilizlere kiralama teklifi sunulacak.

Galatasaray, son dakika yaptığı açıklamayla Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru'nun Everton'dan kiralandığını borsaya bildirdi. Galatasaray'ın, 21 yaşındaki oyuncuya ise 2018-2019 sezonu için net 1 milyon 200 bin euro sabit ücret vereceği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübün ayrıca Henry Onyekuru'ya, oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 10 bin euro, oynayacağı Türkiye Kupası müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için de net 5 bin euro ödeyeceği belirtildi.

Feghouli şoku!

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli için yıllık 3 milyon Euro bütçe ayıran Katar kulübü, 28 yaşındaki oyuncuya ödenen maaşı duyunca, sarı-kırmızılılarla masaya bile oturmadılar.

Dünya Kupası güzelleri
Dünya Kupası güzelleri

Galatasaray, Karabükspor'da forma giyen 23 yaşındaki kaleci Çağlar Şahin Akbaba'nın transferini büyük oranda noktaladı. Çağlar Şahin Akbaba'nın Galatasaray'ın kampına katılıp katılmadığı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılmazken; Karabükspor cephesinden alınan bilgiler transferin büyük oranda tamamlandığı yönünde oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de dün yaptığı açıklamalarda, yerli kaleci transferi istediklerini ve bu kalecinin de genç bir isim olacağını ifade etmişti.

Bein Sports'un haberine göre Slavia Prag'la anlaşan Trezeguet, sağlık kontrolü için Çekya'ya gitti. Trezeguet, tercihini Slavia Prag'dan yana kullandı. Çek ekibiyle 2 milyon 400 bin euroya anlaşan Mısırlı futbolcununbu ülkeye gittiği öğrenildi. Ancak sağlık kontrolünden geçen Mısırlı futbolcu imza atmadan İstanbul'a döndü.

Elmander'in Galatasaray'a önerdiği Hammarby'nin Norveçli genç forveti Sander Svendsen oynayabileceği bir takımı tercih edeceğini söyledi.

FENERBAHÇE TARANSFER HABERLERİ

FENERBAHÇE TRANSFERDE KANATLANIYOR!

Sarı-Lacivertliler, Andre Ayew’i kiralamaya çok yakın. Ancak Fenerbahçe’nin tek hedefi Ganalı yıldız değil. İşte Sarı Lacivertli ekibin listesinde yer alan diğer isimler... Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kanatlarda Dirar, Aatif ve Valbuena dışında alternatife sahip değildi. Phillip Cocu’nun oyun planında bu bölgenin önemi büyük. Bu nedenle en fazla takviye yapılacak yerlerden biri kanatlar. Sarı-Lacivertliler, Swansea’nin başarılı oyuncusu Andre Ayew’in transferinde ciddi bir mesafe kat etti. Oyuncu ile anlaşma sağlanırken, Swansea’yle el sıkışılması da an meselesi. Ancak sportif direktör Damien Comolli, İngiltere’den sadece Ayew’i getirmeyecek. Comolli, Yannick Bolasie’ye de imza attırmak istiyor. Everton’ın gözden çıkarttığı 29 yaşındaki futbolcunun kiralanması için görüşmeler devam ediyor. Eğer iki futbolcunun transferi de gerçekleşirse, kanatlara yapılacak takviye bitmiş olacak ve diğer bölgeler için çalışmalara ağırlık verilecek. (Fanatik)

JANSEN ADIM ADIM FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, Soldado'nun da sakatlanmasıyla transferde forvet hattına öncelik verdi. Yönetimin hedefinde ise Vincent Janssen var... Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürereken Soldado'nun sakatlığı yönetimin önceliği forvet hattına vermesine nedne oldu. Sarı Lacivertliler'in forvet transferi için temasa geçtiği ilk isim Vincent Janssen oldu.

Hollandalı yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymiş ve sakatlıklar nedeniyle sezon içerisinde kritik maçlarda görev alamamıştı. Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu ile bir araya gelen yönetim, Janssen ile bir yıl daha devam etme kararı aldı. Bunun üzerine Holldanlı golcünün kulübü Tottenham ile yeniden temasa geçildi.

Fenerbahçe oyuncuyu bir yıl daha kiralamak istediğini İngiliz kulübüne bildirdi. Başkan Ali Koç'un seçim zamanında eleştirdiği noktalardan biri olan Janssen'in kiralama bedelini bu kez 5 milyon Euro'nun altında tutacağı da gelen bilgiler arasında.

COMOLLİ'DEN İSPANYA SEFERİ

Fenerbahçe ile adı anılanlar listesinde bulunan yıldız futbolcuda flaş bir gelişme yaşandı. Bas Dost, Origi, Enes Ünal derken, Kevin Gamerio da güçlü adaylar arasında. İtalyanlar, Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'e teklif ileteceğini duyurdu. Fenerbahçe'nin elinde golcü olarak sadece Roberto Soldado var. Onun da İstanbulspor'la yapılan hazırlık maçında parmağı kırıldı ve İsviçre kampına götürülmedi... Phillip Cocu'nun elinde idmanlarda ve hazırlık maçlarında oynatacak forveti kalmadı. Kanarya, durumun bu kadar aciliyet kazandığı bir ortamda dört koldan golcü arıyor.

Operasyonlar Sportif Direktör Damien Comolli yürütüyor. Bas Dost, Origi, Enes Ünal'ın yanı sıra Atletico Madrid'in Fransız santrforu da bir süredir F.Bahçe'ye yazılıyordu. İtalyan basını, işin ciddiyete bindiğini yazdı. Sarı-lacivertlilerin, A.Madrid'in satış listesine koyduğu 31 yaşındaki Gameiro'yu olan ilgisini artırdığını duyurdu. Fenerbahçe'nin bu transferde bir de güçlü rakibi var. Valencia'nın Gameiro için istekli olduğu vurgulanıyor.




Fenerbahçe'nin, Atletico Madrid'in 2016'da Sevilla'ya tam 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği oyuncu için düşündüğü formül ise kiralama... Ancak bu pek de kolay görünmüyor. Damien Comolli, Gameiro için Madrid'e sefer düzenleyecek. Strasbourg'un altyapısından yetişen Kevin Gameiro, Lorient'te kendini gösterdikten sonra PSG'ye transfer oldu, ardından da Sevilla'nın yolunu tuttu. Hızı ve sert şutlarıyla tanınan, 13 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Gameiro, Atletico Madrid'de iki sezonda 82 maça çıktı; 27 gol atarken, 11 asist gerçekleştirdi. (Fotomaç)