13 Şubat 2026 Cuma / 26 Saban 1447

Fenerbahçe'de artık hedef Krasnodar

Kasımpaşa karşısında alınan beraberlikten sonra lige havlu atan Fenerbahçe, Krasnodar maçına hazırlanıyor.

20 Şubat 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de artık hedef Krasnodar
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus ekibi Krasnodar ile 22 Şubat Çarşamba günü yapacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
 
Teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde Fenerbahçe Car Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, ligde dünkü Kasımpaşa müsabakasında süre alan oyuncuların yenilenme çalışmaları yaptıkları belirtildi.
 
İdmanda diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.
 
Sarı-lacivertli ekip, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Krasnodar maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

ÖNERİLEN VİDEO

Beyoğlu'nda panik anları: Bir anda alevlere teslim oldu

Kapat
Video yükleniyor...