23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Kjaer'in yeri Badstuber'le dolacak

Kjaer'i en az 12 milyon euro civarında bir paraya satması beklenen Fenerbahçe, Danimarkalı stoperin yerini Badstuber'le dolduracak.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Kjaer'in yeri Badstuber'le dolacak

Geride bıraktığımız sezonun devre arasından bu yana adı Avrupa’nın birçok kulübüyle anılan Simon Kjaer hakkında ilk kez resmi bir açıklama yapıldı. Fenerbahçe'nin yeni transferi de netleşti. 

Inter ve Milan’ın yanı sıra Fransa’dan bazı takımların listesine girdiği iddia edilen Danimarkalı’nın Sevilla’ya transferi gündemde. 

İspanyol temsilcisinin sportif direktörü Oscar Arias, taraftarların ‘Savunma Bakanı’ lakabını taktığı oyuncu için “Kjaer için anlaşma zemini arıyoruz. Ancak bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü pazarlık aşamasındayız” diyerek ortaya atılan transfer dedikodularını doğruladı. Bu gelişmeyle birlikte Fenerbahçe'nin B planı da ortaya çıktı.

BEDELSİZ GELECEK

YAŞANAN bu gelişmeler üzerine alternatif arayışlarına başlayan sarı-lacivertliler, sezonun başlamasına sayılı günler kala savunmada sıkıntı yaşamamak için düğmeye bastı. B.Münih altyapısından yetişen Badstuber’i gündemine alan Kanarya, Alman temsilcisiyle yollarını ayıran futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilir.

Ancak bu transfer için F.Bahçeliler’in aklını en çok karıştıran konu oyuncunun yaşadığı sakatlıklar.... Kjaer'in Sevilla'ya transferi ile birlikte oyuncunun Sarı-Lacivertlilere transfer olması bekleniyor.

(Vatan)