19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fenerbahçe Gael Clichy ile sol beki sağlama alacak

Hasan Ali Kaldırım'ın yalnız kaldığı sol bek bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Fransız futbolcu Clichy ile ilgileniyor.

12 Mayıs 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Gael Clichy ile sol beki sağlama alacak

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe'de gündeme flaş bir isim daha girdi... Sarı-Lacivertliler, Manchester City'nin sol beki Gael Clichy'ye kanca attı. Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'dan birisiyle mutlaka yollarını ayırmayı düşünen yönetim, Clichy'yi renklerine bağlamak için düğmeye bastı. 31 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması da transferi çok daha makul hale getiriyor. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde Fransız yıldızla temasa geçerek ikna yollarını arayacak. Clichy'ye ülkesinden ve İngiltere'den 4-5 kulüpten transfer teklifi aldığı da ifade ediliyor. Bu nedenle Fener'in kesinin ağzını açması gerekiyor.

8 SEZON ARSENAL FORMASINI TERLETTİ

Cannes altyapısında yetişen Clichy, 2003 yılında Arsenal'e transfer oldu. 8 sezon formasını giydiği Londra kulübünde önemli başarılara imza atan Fransız futbolcu, 2011'den bu yana Manchester City'nin başarısı için ter döküyor. Bu sezon tam 37 resmi maçta görev yapan Clichy, 1 gol atarken asist yapmayı başaramadı. Sol ayağını çok etkili kullanan tecrübeli yıldız hem defansif hem de ofansif olarak çok etkili bir sol bek.

EN CİDDİ RAKİP MARSİLYA

Fransız basını dün yaptığı haberlerde, Marsilya kulübünün Gael Clichy'yi transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Gazetelere göre Fransız kulübü, yıldız futbolcu konusunda çok ısrarcı davranacak.

(Takvim)