26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe'nin listesinde olan 6 teknik adam bütçe nedir diye sordu

Comolli’nin birebir görüşme yaptığı Wenger, Moyes, Ramos, Blanc, Jokanovic, Buvac ve Luis Enrique, öncelikle Fener’in transfer bütçesini sordu. 40 milyon euroluk bütçe yetersiz bulundu.

StarSpor - Aygün Özipek12 Haziran 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'nin listesinde olan 6 teknik adam bütçe nedir diye sordu

FENERBAHÇE teknik direktör arayışlarında bütçe engeline takıldı. Sportif Direktör Damien Comolli, geçen hafta Avrupa seferinde birçok teknik adamla birebir görüşmeler yaptı. Arsene Wenger, David Moyes, Juande Ramos, Blanc, Jokanovic, Zeljko Buvac ve Luis Enrique’nin teklife prensipte olumsuz yaklaşmadığı öğrenildi.

Ancak, tüm hoca adayları Comolli’ye, Fenerbahçe’nin transfer bütçesinin ne kadar olduğunu sordu. Başkan Ali Koç’un kulübün mali yapısını incelettiği ve 550 milyon lirayı aşan borç nedeniyle transfere fazla bütçe ayıramadığı, sponsorlardan elde edilecek 40 milyon euro civarında bir para ile transfererin yapılacağı bildirildi.

Bu rakamı az bulan teknik direktör adaylarının bütçenin yükseltilmesini beklediği ifade edildi. Bu arada Fener’in eski futbolcusu Serhat Akın, bir ara Chelsea ile anlaştığı yönünde haberler çıkan Luis Enrique ile kesin olarak anlaşmaya varıldığını ve bir iki gün içinde açıklama yapılacağını ileri sürdü.