18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fikret Orman'dan Bayern Münih yorumu

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Bayern Münih ile eşleşmesinin ardından Fikret Orman konuştu. İşte Fikret Orman'ın Bayern Münih sözleri...

11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fikret Orman'dan Bayern Münih yorumu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile eşleşmelerinin ardından görüşlerini dile getirdi.

Bayern Münih'i elemek istediklerini söyleyen Fikret Orman, "Bu turnuvada tüm takımlar çok güçlü ve zor. Kimin iyi kimin kötü olduğunu bilmiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Brugge kurasını çektiğimizde sevinmiştim ama elenmiştik. O nedenle takımların o günkü form durumları çok önemli. Almanya ikincisi Leipzig ile oynadık ve onları iki maçta da yendik. Bu bizde bir özgüven oluşturacaktır. Rakip güçlü ama biz de zayıf bir takım değiliz.  Zevkli ve rekabeti yüksek maçlar olacak. En iyisini yapmaya çalışacağız. 2 ay, 2,5 ay var. Süreci iyi değerlendirip maçlara iyi hazırlanacağız. Beşiktaş için hayırlısı olsun. Ben açıkçası umutluyum." dedi.

Bayern Münih'in sosyal medyadan "Come to Beşiktaş" paylaşımı yapması hakkında görüşü istenen Fikret Orman, "Bayern Münih'in mutlu olması lazım, büyük bir kulüple oynayacaklar. Biz de Bayern Münih ile oynayacağımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Deplasmandaki maça taraftar götürmeyeceklerini söyleyen Fikret Orman "Bayern Münih ile deplasmanda oynayacağımız maça taraftar götürmeyeceğiz. Öyle bir riski alamayız. gelmek isteyenler, İstanbul'daki maça gelsinler." açıklamasını yaptı.

"Transfer olacak mı?" sorusunu yanıtlayan Fikret Orman "İyi bir şeyler yapmaya gayet ediyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx