26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Flamengo Babel için 9.3 milyon euro'yu reddetti

Kartal’ın 8 milyon euroya anlaştığı Brezilya kulübünün yıllık 3.1 milyon euroluk teklifini geri çeviren Hollandalı, “Kulübümde çok mutluyum, kalıyorum” cevabını verdi.

StarSpor14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Flamengo Babel için 9.3 milyon euro'yu reddetti

BEŞİKTAŞ’IN sol kanattaki dinamosu Ryan Babel 9.3 milyon euroyu elinin tersiyle itti. Siyah-Beyazlı yöneticiler Babel için kapıyı önce 4 milyon eurodan açıp daha sonra 7’ye çıkan Flamengo ile 8 milyon euroya anlaştı. Ancak Brezilya kulübü uzun süren görüşmelere rağmen 31 yaşındaki oyuncuya yıllık 3.1 milyon euro teklif etmesine rağmen ikna edemedi.

MİLLİ TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Hollandalı sol kanat oyuncusu Beşiktaş’ta özellikle geçen sezon gösterdiği performasla dikkatleri üzerine çekmiş, milli takımın değişmezleri arasına girmişti. Brezilya basını Beşiktaş’ın Babel için Beşiktaş’la 8 milyon euroya el sıkıştığını yazması ve bu oyuncunun transferinin an meselesi olduğunu belirtmesi üzerine Babel’in menajeri Winnie Haatrecht Hollanda basınına şu açıklamayı yaptı:

BREZİLYA BASININA TEPKİLİ

“Babel, Flemengo’ya gitmeye sıcak bakıyor şeklindeki haberler doğru değil. Kendisi bu şekilde haber yapan Brezilya basınına çok kızıyor. Ryan, Flamengo’ya transfer olmayacak. O Beşiktaş’ta çok mutlu. Hem ailesi hem de o İstanbul’u ve Türkiye’yi çok seviyor. Beşiktaş’la bir yıllık daha sözleşmesi var. Babel özellikle kendisi için paranın her şey olmadığını söylememi istedi.” Babel 45 maçta 15 gol, 7 asistle oynamıştı.