20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Sao Paulo, Maicon transferi için Galatasaray'ın teklif ettiği 7+1 milyon Euro'yu kabul etti

Sao Paulo ile Galatasaray, Maicon transferi için 7+1 milyon euroluk bonserviste anlaştı, iş resmi imzaya kaldı.

20 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Sao Paulo, Maicon transferi için Galatasaray'ın teklif ettiği 7+1 milyon Euro'yu kabul etti

Galatasaray'ın transferini bitirmek için bir süredir uğraştığı Maicon transferinde sona geldiği bildirildi. Lance gazetesinin haberine göre Sao Paulo, sarı-kırmızılıların oyuncu için yaptığı son teklifi kabul etti.

Cim Bom'un deneyimli savunmacı için Brezilya ekibine 7 milyon euro artı bir milyon bonuslu bir teklif yaptığı, bunun da Sao Paulo tarafından kabul edildiği belirtildi. Anlaşmanın sağlanmasının ardından Sao Paulo'nun oyuncunun yerine dolduracak transfer arayışına da başladığı belirtildi.

Lucao da ayrılıyor

Maicon'u Galatasaray'a veren Sao Paulo, bir başka şok daha yaşadı. Maicon'un savunmadaki partneri olan Lucao, takımdan ayrılacağını açıkladı. Sao Paulo'nun önceki gece Atletico Mineiro'ya 2-1 yenildiği maçta, kendi seyircisinin ıslıkladığı 21 yaşındaki futbolcu, kulübün kendisi için bittiğini, bir daha Sao Paulo forması giymeyeceğini söyledi.

Lugano'ya gün doğdu

Sao Paulo'nun iki stoperinin birden takımdan ayrılıyor olmasıyla, sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Diego Lugano'ya ise yeni bir fırsat doğdu. Yönetimin sözleşmesini uzatıp uzatmamak konusunda ikiye bölündüğü 36 yaşındaki eski Fenerbahçeli savunmacı için, son gelişmelerin ardından teknik direktör Ceni'nin kalması yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. Uruguaylı stoper Maicon ve Lucao'nun alternatifi olarak yedek kulübesinde oturuyordu. (Skorer)