26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray – Dersimspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto 3. Lig temsilcisi Dersimspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray – Dersimspor karşılaşmasının ekran karşısında izlemek isteyenler için maç ne zaman ve hangi kanalda?

25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray – Dersimspor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Dersimspor ile karşı karşıya geliyor. Dersimspor taraftarının yoğun ilgi gösterdikleri maç 25 Ekim akşamı saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşmayı A spor kanalı naklen yayınlayacak.

 

Galatasaray’da Türkiye Kupası hazırlıkları Trabzon derbisinin ardından tam hız devam ediyor. Trabzonspor karşısında 0-1 mağlup olan Galatasaray’da morallerin biraz bozuk. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda dünkü Trabzonspor maçında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada hücuma dayalı organizasyonlar üzerinde durduğu kaydedildi. Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda altıya altı çift kale maç yapıldığı aktarıldı.

 

 

DERSİMSPOR'DA TARAFTAR HEYECANI

 

Dersimspor Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına devam ederken, İstanbul’da yaşayan Tuncelilerin karşısında sahaya çıkmanın heyecanını taşıyorlar. Tuncelililerin maça yoğun katılım gerçekleştirmesini bekleyen takımda heyecan hakim.

 

Tunceli temsilcisinin teknik direktörü Mehmet Birinci, yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını heyecanla beklediklerini söyledi.

 

İyi futbol oynamak için Türk Telekom Arena'ya gideceklerini vurgulayan Birinci, fair-play çerçevesinde geçeceğine inandıkları maçta, Tuncelilerin kendilerine destek vermesini bekliyor.

Birinci, Türkiye ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyle kupa maçı oynayacaklarını belirterek, "Fazla hayalci olmak gerekmez, elimizden geleni yapacağız. Galatasaray'ın gücü belli, bizim gücümüz belli. Sadece dostane bir maç olacağına inanıyorum. Oraya gelen Dersimspor taraftarına güzel futbol sunabilirsek ne mutlu bize. Yoksa sonuç gerçekten çok önemli değil. İnşallah güzel bir maç olur." dedi.