2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Galatasaray Divan Kurulu'nda tartışma çıktı

Galatasaray Divan Kurulu'nda Başkan Dursun Özbek, Faith Altaylı'nın kendisi hakkında yaptığı eleştirileri video hazırlayarak divan üyelerine izletti. Fatih Altaylı da kürsüden Dursun Özbek'e cevap verdi.

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Divan Kurulu'nda tartışma çıktı

Dursun Özbek, divan toplantısında Fatih Altaylı'nın kendisine yönelik sözlerinden oluşan videoyu üyelere izletti. Fatih Altaylı da salonda bulunurken, üyelerin büyük bölümünden Fatih Altaylı'ya tepki gösterildi.

Özbek bu konuda yaptığı açıklamada ise "Burada bir maç oynandı, galip geldik. Bunun sevincini yaşamak varken protesto edildik. Protestoyla kalınmadı bulunduğum mekana yabancı madde atıldı. Biz beraber bir halatın ucundan çekip Galatasaray'ı bir yere götüremeyecek miyiz. Baba Gündüz'ün dediği gibi...Biz bugün kenetlenmek zorundayız. Başka türlü çıkışımız yoktur. Ben hiçbir zaman taraftarıma kızmıyorum. Beni protesto ettikleri için tenkit etmiyorum. Haklı gerekçeleri olabilir. Ama geldiğimiz noktada biz kendi kendimizi yemeye devam ediyoruz." sözlerini sarfetti.

FATİH ALTAYLI CEVAP VERDİ

"Bu belki de son konuşmam. Beni kulüpten atmak için disipline vermişler. Başkan beni hedef gösterdi. Eğer söylediklerimde haddimi aştıysam, tüm Galatasaray camiasından çok özür diliyorum. Dışarda beni yakalayıp beni dövebilirsiniz de, bir lafım yok. Başkanlık makamından da özür diliyorum."