26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray iki FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i atamadı!

Galatasaray'ın kripto örgütleri iki hain Hakan Şükür ve Arif Erdem'e sahip çıktı.

Akşam26 Mart 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray iki FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i atamadı!
“Terör örgütüne destek, vatanseverlik ve Atatürkçülük ilkelerine aykırılık”tan ihraçları istenen FETÖ’cü 2 futbolcunun, DHA muhabiri önderliğindeki üyeler propogandasını yaptı.  
 
SAVCI ÖZ, HARPUT, MUTLU, DEMİRİZ İSE İHRAÇ EDİLDİ
 
G.SARAY'DA eller ihanete kalktı!.. Disiplin ve yönetim kurulunun iki FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyelikten ihraç edilmesi için oybirliği ile aldığı kararı Genel Kurul üyeleri oy çokluğu ile reddetti. 15 Temmuz darbesini yapan hain örgütün iki destekcisine üyeler kalkan olurken kaçak savcı Zekeriya Öz, iki eski vali Hüseyin Avni Mutlu ve Şehabettin Harput, eski futbolculardan İsmail Demiriz ile Hazım Sesli ise oy çokluğu ile FETÖ'den atıldı. 
 
DHA MUHABİRİ KALKAN OLDU!
 
FETÖ terör örgütüne destek sağladıkları gerekçesi, G.Saray tüzüğünün "Atatürkçülük ve vatanseverlik" ilkelerini çiğnemeleri nedeniyle atılmaları istenen Hakan Şükür ve Arif Erdem için üyeler arasında tartışmalar yaşandı. Bir çok üye FETÖ'cü futbolculara sahip çıkmaya kalktı. Özellikle DHA G.Saray muhaberi Kadir Çetinçalı, aslan kesilip kürsüde, "İki futbolcuyu G.Saray ayırmalı. Haklarında hüküm bile yok" diyerek demokrasiyi ayaklar altına aldı. 
 
BU KARAR İÇİNİZE SİNDİ Mİ?
 
Gazeteciliği bırakıp FETÖ kalkanı olan Çetinçalı, hem tüzükteki "Yargı kararı gerekmez" hükmünden hem de diğer 5 FETÖ'ye "Evet" derken karar olmadığından habersizdi. Yine disiplin röportörünün, "Terör örgütü ile G.Saray markasının yan yana gelmesini içimize sindiremedik. G.Saray'a zarar veren bir durum ile karşı karşıyayız. Siyasetle ilgisi yok, vicdanınınız sesisine kulak verin" uyarısı da kripto FETÖ'cülere fayda etmedi. 
 
11 yıllık borçları var      
 
Bu arada hainlere destek veren ve ihracı reddeden üyeler, Disiplin Kurulu kararını anlatan Başkan Serdar Eler'in, "7 üyeden Harput ve Sesli'nin dışındıkiler, 8-10-11 senelik aidat borçları var. Gönlünüzdeki bu futbolcuların G.Saray'a ne kadar aidiyet hissettiklerinin bilinmesini isterim" diyerek önemli bir mesaj verdi. 
 
ATILANLAR 
 
Eski savcı Zekeriya Öz
Eski vali Hüseyin Avni Mutlu
Eski vali Şehabettin Harput
Eski futbolcu İsmail Demiriz
Hazım Sesli 
 
Koçarslan ve FB'li üye atıldı
 
Kongrede ayrıca iki isim daha üyelikten atıldı. G.Saray Adası'ndan bir türlü çıkartılamayan ve davalık olan Mehmet Koçarslan, yine F.Bahçeli olmasına rağmen G.Saray Lisesi mezunu olduğu için üyelik kazananMehmet Uğur Sunakan, sosyal paylaşımları nedeniyle üyelikten ihraç edildi. Sunakan'ın atılması sonrası, "Zavallı Fener" tezahüratları yapıldı.