27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Galatasaray Fenerbahçe basket maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe Euroleague maçında karşı karşıya geliyorlar. THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe Abdi İpekçi Spor Salonu'nda mücadele edecekler. Karşılaşma saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde.

30 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Fenerbahçe basket maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank bu akşam Euroleague’de Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak basket maçı saat 20.00’da başlıyor. Sporseverlerin yoğun ilgili gösterdikleri karşılaşmayı LİG TV 3 kanalı naklen yayınlayacak.

 

Galatasaray Odeabank bu sezona beklenenin altında bir performansla başladı. Abdi İpekçi’de oynanan CSKA Moskova ile Euroleague’ye başlayan Galatasaray karşılaşmadan İkinci hafta Kızılyıldız ile yine evinde mücadele eden Galatasaray Odeabank 85-83 kaybetti. Üçüncü maçında da İsrail’de Maccabi Tel Aviv ile karşılaşan Galatasaray bu maçtan da 98-92’lik skorlar mağlup ayrıldı. Aldığı kötü sonuçların ardından Galatasaray Odeabank Fenerbahçe’yi kesinlikle yenmek istiyor.

 

Fenerbahçe ise Euroleague’da fırtınalar estiriyor. İlk maçta Ülker Arena’da Brose Bamberg’i 67-66 yenen sarı-lacivertliler ikinci haftada İspanya’da oynadığı Barcelona’yı 73-72 mağlup etti. Ligin üçüncü maçında evinde Zalgiris Kaunas’ı da 82-68’lik skorla yenen Fenerbahçe bu sezon da Final-Four adayı olduğunu gösterdi. İlk üç maçını kazanan Fenerbahçe’yi seriyi bozmak istemiyor.