26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray Ricardo Rodriguez'den haber bekliyor

'Fark yaratacak bir oyuncu aradıklarını' açıklayan Fatih Terim, Gattuso'dan Rodriguez'i isteyecek. Milan, Augustinsson'u alması halinde transferin önü açılacak.

12 Ocak 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Ricardo Rodriguez'den haber bekliyor

Galatasaray'ın sol bek arayışları sürürken teknik direktör Fatih Terim'in aklındaki ismin Ricardo Rodriguez olduğu ortaya çıktı. 

Transfer operasyonları konusunda eski öğrencisi Milan Teknik Direktörü Gennaro Gattuso ile prensip anlaşmasına varan Terim'in kulağı, İtalya'dan gelecek haberde... İtalyan kulübü, Werder Bremen'in İsveçli sol beki Ludwig Augustinsson için 15 milyon euro teklif etti.

BU KEZ ÇOK KARARLI

Görüşmeler devam ediyor ve Gattuso bu operasyonun 19 Ocak'a kadar bitmesini umuyor. Eğer Gattuso'nun beklentileri çıkarsa, Terim de söz aldığı eski öğrencisine "Bana Ricardo Rodriguez'i ver" diyecek. Milan'ın sezon başında 18 milyon euro'ya aldığı 25 yaşındaki oyuncu, Zürih'ten Wolfsburg'a transfer olduğu dönemde Terim'in gözdesiydi. Tecrübeli teknik adamın isteğiyle İsviçreli sol bek için teklif yapılmıştı. Şimdi Terim yeniden Rodriguez'i istiyor ve bu kez kararlı...

(Sabah)