26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray'da akıl almaz Fatih Terim gerçeği!

Igor Tudor ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetiminin sezon sonunda Fatih Terim'i Sportif AŞ'nin başına getireceği iddia ediliyor ama...

15 Şubat 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'da akıl almaz Fatih Terim gerçeği!
Galatasaray Riekerink ile yollarını ayırdıktan sonra birçok teknik adamı gündemine aldı. Yönetimin başta Mancini’ye ulaşmak istediği yazılıp çizilirken Sportif AŞ’nin gerek maliyeti, gerekse taraftarların yoğun baskısı üzerine en son Igor Tudor’da karar kıldığı öğrenildi.

TUDOR'UN YARDIMCILIĞINI AYHAN AKMAN YAPACAK
 
Bugün İstanbul’a gelerek Florya’ya çıkarma yapan Hırvat teknik adam yarın saat 17:00’de resmi sözleşmeye imza atacak. Karabükspor’da çalıştığı ekibini yanına alan Tudor’a Ayhan Akman’ın yardımcı olacağı öğrenilirken, Galatasaraylı yöneticilerin Tudor’dan sonra Fatih Terim’in işini bitirmek istediği iddia edildi. 

GALATASARAY FATİH TERİM'E TEKLİF GÖTÜRECEK İDDİASI
 
Lig biter bitmez Fatih Terim’in Sportif AŞ’nin başına geçeceği ve Tudor’un patronu olacağı belirtilirken, başkan Dursun Özbek’in Terim için Finlandiya – Kosova maçlarından sonra harekete geçeceğinin altı çizildi.
 
Peki şu anda milli takımlar teknik direktörü olan ve daha önce kendisine gelen resmi teklifleri reddeden Fatih Terim Galatasaray’a geri döner mi?

İŞTE CAN ALICI İHTİMALLER...
 
2,5 sezondan beri Galatasaray başkanlığı yapan Dursun Özbek’in en büyük iddialarından biri geçmişe dönük yapılan transferler ve bu transferlerde ismi geçen kişilerin araştırılması! Özellikle Ünal Aysal dönemini kasteden Özbek’in bir araştırma şirketiyle anlaştığı iddia edilirken, yapılan transferlerde Fatih Terim’in de isminin geçmesi tecrübeli teknik adamı rahatsız eden en büyük faktörlerden. Ünal Aysal döneminde 2,5 sezon teknik adamlık yapan Fatih Terim yaklaşık 30 transfere imza atarken Dursun Özbek’in her Divan Kurulu toplantısında ‘Bunları araştıracağız’ sözleri ikili arasında köprüleri atıyor.

TERİM NAZİFOĞLU'NUN OLDUĞU YERE GELMEZ!
 
Fatih Terim’in bu yönetimle kesinlikle bir araya gelmek istemeyişinin en önemli faktörlerinden biri de Levent Nazifoğlu gerçeği. Daha önce canlı yayın programlarında Fatih Terim’i ve Terim’in en yakın arkadaşlarını (Ali Dürüst) topa tutan Levent Nazifoğlu’nun Ayhan Akbin ile olan dostluğu camia tarafından bilinirken, Fatih Terim’in Nazifoğlu’yla kanlı bıçaklı olması Terim’in Galatasaray’a geri dönme ihtimalini oldukça zayıflatıyor. 
 
'LEVENT NAZİFOĞLU FATİH TERİM'İN GİRDİĞİ MEKANLARA BİLE GİREMİYOR'
 
Igor Tudor ile anlaşmadan önce Hasan Şaş önerisine sert tepki gösteren ve ‘Hasan Şaş gelirse hemen istifa ederim’ sözlerini sarfeden Levent Nazifoğlu, genç antrenörün Fatih Terim’in en yakın adamlarından biri olduğu için bu tepkiyi ortaya koyduğu bilinirken, kulüp içerisinde ortaya atılan bazı iddialara göre Levent Nazifoğlu’nun, Fatih Terim’in girdiği mekanlara bile giremediği açık açık belirtiliyor.

Levent GÜLTEKİN / StarSpor