26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray'da oğul - yeğen krizi çıktı!

Dursun Özbek döneminde camia tarafından topa tutulan Mehmet Özbek'ten sonra şimdi de Serkan Cengiz olayı patlak verdi.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN13 Şubat 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'da oğul - yeğen krizi çıktı!

Yaklaşık 1 ay önce Dursun Özbek’le amansız bir yarışa giren ve mucizevi bir şekilde Galatasaray’ın 37.başkanı olan Mustafa Cengiz hakkında ciddi iddialar ortaya atılmaya başlandı. Hatırlanacağı üzere Özbek döneminde gerek kulüp içerisinde gerekse Florya’da söz sahibi olan Mehmet Özbek camia tarafından yoğun eleştiriler alırken, Dursun Özbek’in alınan kararlarda sürekli kardeşinin arkasında durması yönetim kurulu üyelerini bile istifa noktasına kadar getirmişti.

SERKAN CENGİZ'İN TALİMATLARI KULÜP ÇALIŞANLARINI BUNALTIYOR

Galatasaray’da Dursun Özbek – Mehmet Özbek karmaşasından sonra şimdi de Mustafa Cengiz – Serkan Cengiz kaosu baş göstermeye başladı. Babasının başkanlığıyla birlikte hemen hemen her gününü yeğeniyle birlikte kulüpte geçiren Serkan Cengiz’in personel çalışanlarına talimatlar yağdırdığı ifade edilirken, çalışanların bu durumdan bir hayli mutsuz olduğu yaşanılan olumsuz süreçte büyük sıkıntıların baş göstereceği belirtildi. 

'ALLAH'TAN FLORYA'DA TERİM VAR'

Kulüp içerisinde Fatih Terim’in  Galatasaray’ın başında olması sebebiyle şu anda Florya’ya el atamayan Serkan Cengiz ve yiğeninin başkan Mustafa Cengiz tarafından sert bir dille uyarılması gerektiği yorumları yapılıyor.