8 Mayıs 2024 Çarşamba / 1 Zilkade 1445

Galatasaray'dan Hugo Rodallega bombası

Transfer sezonu bitmeden kadrosunu golcüyle takviye etmek isteyen Galatasaray, Trabzonspor’un Kolombiyalı forvetini listesine aldı. Görüşmelere başlanılan Rodellega’nın da sarı-kırmızılı formayı giymek istediği ifade edildi.

17 Ağustos 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray'dan Hugo Rodallega bombası

Galatasaray’da uzun zamandır golcü arayışları sürerken gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılı yönetim, Trabzonspor’da mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Hugo Rodallega’nın transferi için girişimlere başladı.

Kolombiyalı golcüyü daha önce Göztepe, Konyaspor ve Alanyaspor istemişti. Teknik heyetin de 33 yaşındaki oyuncunun transferine sıcak baktığı ifade edildi. Görüşmelere başlanan Rodallega’nın da sarı-kırmızılı formayı giymeyi kabul ettiği ve gelmek için fedakarlık yapmak isteğini menajerine ilettiği ve bu konuda tam yetki verdiği de ifade edildi.

Trabzonspor’da yıllık 1. 6 milyon Euro alan Hugo Rodallega’nın Şampiyonlar Ligi’nde olan bir takımda oynamayı hayal ettiği ve sarı-kırmızılı formayı giyebilmek için aldığı yıllık ücrette de fedakarlık yapmak istediği öğrenildi.

4 SEZONDUR TÜRKİYE’DE

Trabzonspor ile bir yıllık sözleşmesi bulunan Kolombiyalı futbolcu, 2016/2017 sezonunun devre arasında 1.8 milyon Euro bonservis karşılığında Akhisar’dan Trabzonspor’a transfer olmuştu. 2015-2016 sezonunda İngiliz ekibi Fulham’dan, Akhisar’a transfer olan oyuncunun, 4 sezondur ligimizde top koşturuyor olmasının da kendisini bir adım öne çıkardığı ifade edildi.

(Fotomaç)