27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Gaziantepspor Fenerbahçe maçı Bein Sports’da | Gaziantep FB

Gaziantepspor Fenerbahçe canlı yayın için nefesler tutuldu. Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında alt sıradan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Oynadığı son 4 resmi maçı kazanamayan Fenerbahçe kötü gidişe bir dur demek istiyor. Gaziantepspor Fenerbahçe canlı yayın Bein Sports’dan izlenebilecek. Bein Sports canlı yayın ile saat 19:00’da başlayacak karşılaşmada hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

27 Şubat 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Gaziantepspor Fenerbahçe maçı Bein Sports’da | Gaziantep FB

Gaziantepspor Fenerbahçe canlı yayın için geri sayım başladı. Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında oynanacak kritik mücadele Gaziantepspor – Fenerbahçe maçı bugün saat 19:00’da başlayacak ve Bein Sports canlı yayın ile izlenebilecek. Bein Sports canlı yayın ile Gaziantepspor Fenerbahçe maçının heyecanı yaşanacak. Ligde iki maç eksiği ve topladığı 15 puanla son sırada yer alan Gaziantepspor evinde çok kritik bir maça çıkacak. Fenerbahçe de kötü bir dönemden geçiyor. UEFA Avrupa Ligi’nden elenen sarı-lacivertli ekip oynadığı son 4 resmi maçı da kazanma başarısı gösteremedi. Gaziantepspor Fenerbahçe ilk 11’ler belli oldu.

GAZİANTEPSPOR: Victor, Elyasa, Reis, Pedroso, Barış, Sefa, Fatau, Marcinho, Kisliak, Ghilas, Ben Hatira,

FENERBAHÇE: Fabiano, Van Der Wiel, Neustader, Skrtel, İsmail, Ozan Tufan, Alper, Mehmet Topal, Lens, Volkan Şen, Sow

 

GAZİANTEPSPOR FENERBAHÇE CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

GAZİANTEPSPOR İÇİN HAYATİ HAFTALAR

Ligde 20 maçta topladığı 15 puanla son sırada yer alan Gaziantepspor küme düşmemek için artık her maçta puan ya da puanlara ihtiyaç duyuyor. Bülent Uygun’un teknik direktörlüğünü yaptığı Gaziantepspor, ligde oynadığı son maçta Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrılmıştı. Kırmızı siyahlı Güneydoğu Anadolu ekibinde Muhammet Demir ve Angan sakat, Putsila ve Van Hintum kadroda yoklar.

FENERBAHÇE KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İSTİYOR

Sarı-lacivertli ekibin üzerinden kara bulutlar bir türlü eksik olmuyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nde Krasnodar’ı konuk eden Fenerbahçe, istediği sonucu elde edemeyince rakibe boyun eğmiş ve bu sezonki Avrupa macerasına havlu atmıştı. Ligde topladığı 37 puanla dördüncü sırada bulunan Fenerbahçe, bu maçı kazanarak Galatasaray – Beşiktaş derbisinin olduğu haftayı boş geçmek istemiyor.