27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Giuliano, 2018'i garanti etmek istiyor

Fenerbahçe'de son haftaların en formda ismi olan Giuliano'nun yükselen performansında 2018 Dünya Kupası önemli bir yer tutuyor.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Giuliano, 2018'i garanti etmek istiyor

Rusya'daki dev turnuvada Brezilya Milli Takımı forması giymek isteyen yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilerde iyi bir grafik yakalayarak hem kadroya alınmak hem de finallere formda gitmek istiyor.  Bu durum Fenerbahçe'ye de pozitif olarak yansırken, Brezilyalı futbolcu sarı lacivertlilerin son haftalardaki yükselişinde ve şampiyonluk yarışına geri dönüşünde çok önemli bir pay sahibi oldu.

Elemeler boyunca teknik direktör Tite tarafından kadroya alınan ve finaller için de çağrı alması beklenen Giuliano buna karşın işi sıkı tutuyor. Tite'nin gözde isimleri arasında olan Fenerbahçeli futbolcu, buna karşın söz konusu olan Brezilya Milli Takımı olunca hiç bir şeyin garanti olmadığını biliyor.

Sambacılar'da çok geniş bir futbolcu havuzu, yazın düzenlenecek turnuvada görev almak için çağrı bekliyor. Bir çok önemli futbolcu, aralarında form grafiğini çok yukarı çekenlerin de bulunduğu isimlerle, kuvvetli adaylar arasında bulunuyor. Giuliano, Tite tarafından beğenilen bir isim olsa da, işini şansa bırakmayıp, çağrılmasını garanti almak için sıkı çalışıyor.

Brezilya'da Dünya Kupası için orta saha adayları:

Giuliano- Fenerbahçe

Diego - Flamengo 

Lucas Lima - Palmeiras 

Luan - Gremio 

Rodriguinho - Corinthians 

Douglas Costa - Juventus 

Taison - Shakhtar Donetsk 

Willian - Chelsea 

Neymar - PSG 

Renato Augusto - Beijing Guoan 

Paulinho - Barcelona 

Coutinho - Liverpool 

Arthur - Gremio  

Diego Souza - Recife 

Skorer