24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Griezmann'dan şok tavır

İspanya medyasında çıkan habere göre, Ballon d'Or ödülünün Cristiano Ronaldo'ya verileceği kesinleşti. Bu durumun ardından Antoine Griezmann, törene katılmayacak.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Griezmann'dan şok tavır

Son yıllarda Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi arasında paylaşılan Ballon d'Or için bu sene de açıklanan üç isimden ikisi aynı oldu. Bu sene ikilinin arasına Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann'da katıldı.

Ancak, El Mundo Deportivo'nun haberine göre ödülün Cristiano Ronaldo'ya verileceği kesinleşti ve Ronaldo'nun da bundan haberi var. Haberde yazılanlara göre, Griezmann'da bu durumu öğrendi ve çok sinirlendi. Fransız yıldız, tepki olarak törene katılmayacak ve podyuma çıkmayacak.

Cristiano Ronaldo, bu sene de Ballon d'Or'u kazanırsa, kariyerindeki 4. Ballon d'Or ödülünü almış olacak. Lionel Messi'nin ise 5 Ballon d'Or'u var.

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun oğlunun, Antoine Griezmann hayranı olduğu ortaya çıktı. Fransız yıldızın formasıyla poz veren Ronaldo'nun oğlu, aynı zamanda babasının en büyük rakibi Lionel Messi'nin de hayranı.