25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

GS BJK canlı yayın Bein Sports'da - Galatasaray Beşiktaş canlı

GS BJK canlı yayın için nefesler tutuldu. Bein Sports canlı yayın ile GS BJK heyecanı dakika dakika yaşanacak. Saat 20:00'de başlayacak maç için heyecan dorukta. Karşılaşmada hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak ve Türk Telekom Arena'da Galatasaray Beşiktaş canlı izlenecek.

27 Şubat 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
GS BJK canlı yayın Bein Sports'da - Galatasaray Beşiktaş canlı

Bein Sports canlı yayın ile Galatasaray Beşiktaş izle. Galatasaray Beşiktaş canlı izlemek için futbol severler nefesini tuttu ve maçın saatini bekliyor. Galatasaray Beşiktaş derbisi bu akşam saat 20:00’de başlayacak ve maçta hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. GS BJK canlı yayın Bein Sports ile ekranlarda olacak. Maçın heyecanı ise dakika dakika sayfamızda yaşanacak. Lider Beşiktaş, puan avantajını korumak için Türk Telekom Arena deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeyi amaçlıyor. Galatasaray ise seyircisinin de desteğiyle derbiyi kazanarak ligdeki iddiasını sürdürme amacında.

 

GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

 

GALATASARAY’DA HEDEF GALİBİYET

Ligde topladığı 40 puanla üçüncü sırada yer alan Galatasaray, lider Beşiktaş’ın 7 puan gerisinde yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekipte hedef mutlak galibiyet. Galatasaray bu maçı kazanarak liderle arasındaki puan farkını azaltmak ve şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmek istiyor. Igor Tudor’un geçen hafta göreve gelmesinin ardından Rizespor deplasmanından 1 puanla ayrılan Galatasaray’ın bu maçta neler yapacağı büyük merak konusu. Igor Tudor’un maça hangi taktikle çıkacağı ve nasıl bir 11 kurguladığı taraftarlar açısından büyük soru işareti. Luis Cavanda, Martin Linnes ve Sinan Gümüş bu maçta kadroda yok. Serdar Aziz ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ AVANTAJI KORUMAK İSTİYOR

Lider Beşiktaş ise puan farkından dolayı oluşan avantajı koruma amacında. Zorlu deplasmandan çıkacak bir galibiyet siyah beyazlı ekipte şampiyonluk şarkılarının söylenmesine neden olacak. Şenol Güneş ve öğrencileri bu zorlu maça temkinli yaklaşıyor. Lider Beşiktaş, Galatasaray’ın 7, Başakşehir’in ise 1 puan önünde yer alıyor. Kara Kartal’da Caner Erkin, Dusko Tosic ve Necip Uysal sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

MAÇLA İLGİLİ İSTATİSTİKLER

İki ezeli rakip, Süper Lig tarihinde 117 kez karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray 43, Beşiktaş 32 galibiyet aldı. 42 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş, son üç maçta Galatasaray'a kaybetmedi (2G 1B), ki öncesinde üst üste 10 maç kazanamamıştı (3B 7M). Siyah beyazlılar rakibi karşısında en son 2010-2011 yılları arasında dört maçlık bir yenilmezlik serisi yakalamıştı (2G 2B).

Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan derbilerde ise sarı kırmızılıların 23-14 üstünlüğü var; 21 maç berabere bitti.

MUSLERA REKOR İÇİN SAHADA

Sarı-kırmızılıların deneyimli kalecisi Muslera, yarın TT Arena'da oynanacak Beşiktaş maçında Teknik Direktör Igor Tudor'un forma vermesi halinde rekora ortak olacak.

Uruguaylı kaleci, siyah-beyazlılara karşı oynayarak sarı-kırmızılıların efsane kalecisi Simovic'in rekorunu egale edecek. Muslera, böylece 188 kez Galatasaray forması giyen Simovic ile kulüp tarihinde ligde en fazla forma giyen yabancı oyuncu olacak.