27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Galatasaray ve Beşiktaş Gustavo Gomez için Milan'ın kapısını çaldı

Milan'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Paraguaylı defans oyuncusu Gustavo Gomez için Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN16 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray ve Beşiktaş Gustavo Gomez için Milan'ın kapısını çaldı
Serie A’da en son 2010-2011 yılında şampiyon olan ve 6 yıldır sürekli geriye doğru giden Milan önümüzdeki sezon için büyük bir transfer çalışması içerisinde girdi. İtalya’da Juventus hegamonyasını kırmak isteyen Milan transfere defans bölgesinden başlarken, kırmızı siyahlı ekibin kadroya en az 3 üst düzey stoper katacağı belirtildi.

GUSTAVO GOMEZ VE JOSE SOSA SÜPER LİG'E GERİ DÖNEBİLİR
 
Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamak isteyen ve çalışmalarını buna göre şekillendiren Milan, Fenerbahçe’den Simon Kjaer’i isterken, Serie A ekibinin Kjaer’in yanında iki stoperle daha ilgilendiği ifade edildi. Alınacak defans oyuncularıyla kadrosunu kurmaya çalışan Milan’ın geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ın da ilgilendiği Gustavo Gomez’i gözden çıkarttığı öğrenilirken, lig biter bitmez Jose Sosa’nın da kulüple ilgisinin kesileceği belirtildi. 

GUSTAVO GOMEZ İLE HEM G.SARAY HEM DE BEŞİKTAŞ İLGİLENİYOR
 
Arjantin ekibi Lanus’tan Milan’a transfer olan ve bu sezon Serie A’da sadece 17 maça çıkan Gustavo Gomez ile Galatasaray’ın yakından ilgilendiği öğrenilirken, Paraguaylı stoper için Beşiktaş’ın da devrede olduğu anlaşıldı. 24 yaşındaki milli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray ve Beşiktaş’ın girişimleri devam ederken, Gomez’in Türkiye’ye sıcak baktığı ve Süper Lig’de oynamak istediği ifade edildi.
 
Gustavo Gomez Milan’a 8,5 milyon euro’ya transfer olmuştu.