26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Rıdvan Dilmen: Kalamış sahilinde bile daha çok insan vardır

Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçından sonra açıklamalarda bulunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, sarı lacivertli camianın hedefsiz kalmasından bahsetti.

Fanatik30 Nisan 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Rıdvan Dilmen: Kalamış sahilinde bile daha çok insan vardır

Rıdvan Dilmen'in, NTV'de yayınlanan %100 Futbol pogramında yaptığı açıklamalar şöyle:

"Kayserispor ve Akhisar'ın kazanması Rizespor'u olumsuz etkilemiştir. Stratejileri değişmiş olabilir. Rize'nin erken yenen gol sonrası 1-1'i bulması, sonrasında Fenerbahçe'nin paniğinde 2'yi bulabilirlerdi, ancak bulamadılar. O andan sonra oyun yeniden Fenerbahçe lehine döndü."

"Şener oldukça kötü bir gününde. Tuhaf bir ilk yarı geçirdi. Van der Wiel'in bir ara oynaması onu kötü etkilemiş."

"Lig şampiyonluğu dışında, diğer sonuçla taraftarın umrunda değil. Stadın hali ortada. Kalamış sahilinde bile daha çok insan vardır şu an. Seyirci profili artık değişti. İkincilik kesinlikle kimseyi tatmin etmiyor. Taraftar, camia bu sezonu tamamen bırakmış."

"Son 7 maçta 18 puan alan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında yok. Enterasan değil mi? Bir takım, son 4 maçının 3'ünü kazanıyorsa bu da bir hünerdir aslında."

"Bir takım 2-0'dan 2-2'ye getiriyorsa, 90+2'de kazanıyorsa demek ki iyi yaptığı şeyler var. Sürekli eleştirmek doğru değil. Bugün neden Kasımpaşa ve Fenerbahçe (kupa) maç yapıyor da Galatasaray neden maç yapmıyor? Bunu anlamıyorum."

"Fenerbahçe, Galatasaray karşısında iyi oynamadı ama pozisyon da vermedi tabii. İki tane pozisyon verdi Galatasaray'a."