26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İşte Final-Four’un ilk gününden öne çıkan detaylar!

THY Euroleague’de CSKA Moskova’yı deviren Olympiakos ve Real Madrid’i mağlup eden Fenerbahçe finale çıktı. İşte Final-Four’un ilk gününden öne çıkan detaylar…

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İşte Final-Four’un ilk gününden öne çıkan detaylar!
Ahmet Yasin KOÇAL
 
THY Euroleague Final-Four’da ilk maç CSKA Moskova ile Olympiakos arasında oynandı. Olympiakos maçın büyük bir bölümünü geride götürse de Spanoulis önderliğinde CSKA Moskova’yı devirdi ve Euroleague’de finale yükselen ilk takım oldu.
 
OLYMPIAKOS BİR KEZ DAHA GERİ DÖNDÜ
 
2012 yılında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Final-Four finalinde CSKA Moskova’yı 19 sayı geriden gelerek yenen Olympiakos, 5 yıl sonra yine Sinan Erdem Spor Salonu’nda CSKA Moskova’ya karşı geri döndü ve finale yükseldi.
 
CSKA Moskova maçın büyük bir bölümünü önde götürmesine rağmen son çeyrekte Spanoulis’in muhteşem performansına karşı koyamadı ve parkeden mağlup ayrıldı.
 
TRİBÜNLERDE SARI-LACİVERT ÜSTÜNLÜĞÜ
 
Sinan Erdem Spor Salonu’nda tribünlerin büyük bir çoğunluğunu Fenerbahçeli taraftarlar doldurdu. Fenerbahçe’den sonra Sinan Erdem Spor Salonu’nda en kalabalık taraftara sahip olan taraf Yunan temsilcisi Olympiakos oldu. Takımlarına bağlılıklarıyla bilinen Yunan taraftarlar, CSKA Moskova maçında geri dönüşün önemli bir parçası oldu.
 
OLYMPIAKOS SON ÇEYREKTE COŞTU, FENERBAHÇE TARAFTARLARI SEVİNDİ
 
THY Euroleague Final-Four’da CSKA Moskova-Olympiakos maçının son çeyreği büyük bir heyecana sahne oldu. Olympiakos final periyoduna girilirken bir ara 14 sayıya kadar çıkan farkı 4’e düşürdü. Maçın bitimine 4 dakika kala Olympiakos, CSKA Moskova’yı yakaladı. Salonda bulunan Fenerbahçe taraftarlarının son çeyrekte gelen Olympiakos sayılarına sevinmesi de dikkat çekti.
 
Fenerbahçe geçen sene Final-Four finalinde CSKA Moskova ile karşılaşmış ve çok tartışılan hakem kararlarıyla uzatmaya giden maçı kaybetmişti.