7 Ocak 2026 Çarşamba / 19 Recep 1447

Ivelin Popov transferi düşünmediğini açıkladı

Trabzonspor'un transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Bulgar futbolcu Ivelin Popov, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

10 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ivelin Popov transferi düşünmediğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un transferdeki öncelikli hedeflerinden olduğu belirtilen Popov, Rus basınına transfer dedikoduları hakkında konuştu.

Rusya Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Spartak Moskova'da forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, ''Sezonun başından beri teklifler alıyorum. Çeşitli takımlardan bana gelen çok sayıda teklif var. Şu an için Spartak Moskova'da kalmak istiyorum'' dedi.

''TRANSFERİ DÜŞÜNMÜYORUM''

Moskova ekibiyle sözleşmesinin sürdüğünü belirten Bulgar futbolcu, ''Spartak ile 2 senelik daha sözleşmem var. Şimdi başka bir takıma transfer olmayı düşünmüyorum'' sözlerini kullandı.

Ivelin Popov, geçtiğimiz sezon Spartak Moskova formasını 22 kez giyerken 2 gol ve 3 asist üretti. (Sporx)

ÖNERİLEN VİDEO

Kontrolden çıkan tır eve daldı: Kaza anı anbean kaydedildi

Kapat
Video yükleniyor...