27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Kayseri GS maç özeti önemli anlar goller Kayserispor Galatasaray özeti

Kayseri GS maç özetinde 4 gol sesi çıktı ve Galatasaray ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Kayserispor Galatasaray özeti sarı kırmızılı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Konuk ekibin gollerini Eren Derdiyok (2) ve Rodrigues kaydederken ev sahibi Kayserispor’un tek golünü Umut Bulut attı. Galatasaray bu kritik virajdan galibiyetle dönerek, rakiplerinin galip geldiği haftayı kayıpsız geçmiş oldu.

22 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kayseri GS maç özeti önemli anlar goller Kayserispor Galatasaray özeti

Kayserispor Galatasaray özeti golleri ve önemli anları Galatasaraylı taraftarların internette sorguladığı konuların başında geliyor. Kayseri GS maç özeti ve golleri sayfamızda yer alıyor. Süper Lig’in 18.haftası Kayseri’de oynanan karşılaşmayla sona erdi. Önemli eksikleri olan Galatasaray, bu zorlu deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı. Eren Derdiyok ve Rodrigues sergilediği performansla göz dolduran isimler oldu. Maçı 1-3 kazanan Galatasaray’da galibiyeti getiren golleri Eren Derdiyok (2) ve Garry Rodrigues kaydetti. Ev sahibi Kayserispor’da Umut Bulut’un attığı tek gol puan için yeterli olmadı. Son 4 dış saha mücadelesini kaybeden Cim Bom, bu seriye noktayı koydu.

KAYSERİSPOR – GALATASARAY MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

12.dakikada Deniz'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Mendes'in çaprazdan şutunda top farklı bir şekilde auta gitti.

12. dakikada Sağ kanatta haraketlenen Rodrigues'in altı pasa kestiği topa Eren Derdiyok yatarak kayarak vuruşunu yaptı ve topu filelere gönderdi.

18.dakikada Selçuk'un pasıyla sol kanattan ceza sahasına sokulan Feghouli'nin yerden arka direğe çıkarttığı topa Eren Derdiyok dokundu ve topu bir kez daha ağlara gönderdi.

28.dakikada sağ kanattan Selçuk'un ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Feghouli'nin kafa vuruşu az farkla yandan auta gitti.

31.dakikada Umut'un pasıyla savunmanın arkasına sarkan Deniz, sağ çaprazdan ceza sahasına sokuldu. Deniz sıfıra inmek isterken Muslera kalesini terk edip topun sahibi oldu.

37.dakikada Sapunaru'nun hatasında topu kapan Eren, bekletmeden Rodrigues'i gördü. Rodrigues, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ama çerçeveyi bulamadı.

45.dakikada Kayserispor sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Sol kanatta yeniden topla buluşan Deniz'İn ortasında Mariano topu kornere gönderdi.

45+2’de ilk yarının son düdüğü geldi. Galatasaray, Eren Derdiyok'un golleriyle ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.

KAYSERİSPOR – GALATASARAY MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

49.dakikada Badji'nin pasıyla sol çaprazda topla buluşan Umut'un şutu kaleci Muslera'da kaldı.

50.dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında Feghouli'nin ceza sahası dışından çektiği şutu Lung güçlükle çeldi.

52.dakikada Sol kanattan Güray'ın ortasında ön direkte Umut Bulut kafayı vurdu ve topu köşeden ağlara gönderdi.

55.dakikada Deniz'in ceza sahası dışından çektiği şuttta Serdar Aziz'den seken top Muslera'da kaldı.

56.dakikada Selçuk'un ceza sahasına dopru kullandığı serbest vuruşta Eren'in vuruşu üstten auta gitti.

57.dakikada Ryan Mendes, Lopes ile verkaç yapıp sağ çaprazdan ceza sahasına sokuldu. Dar açıdan yaptığı vuruş uzak direğin yanından auta gitti.

59.dakikada William sol kanattan Güray'ı kaçırmak istedi ama topun şiddetini ayarlayamadı. Aut.

62.dakikada Güray'ın sıfıra inip penaltı noktasına çıkarttığı topa Şamil'in vuruşunda Muslera gole izin vermedi. Seken topa Mendes'in vuruşu yandan auta gitti.

75.dakikada Deniz'in arka direğe havalandırdığı topa William'ın vuruşu kaleci Muslera'nın üzerine gitti.

77.dakikada Tolga'nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken topa Ndiaye'nin vuruşu farklı şekilde auta gitti.

81.dakikada Donk'un pasıyla savunmanın arkasına sarkan Sinan'ın vuruşunda kalecii Lung'dan seken top süzüle süzüle direğin hemen yanında dışarı gitti.

82.dakikada Tolga ile verkaç yapıp ceza sahasına sokulan Sinan, çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya drumda vuruşunu yaptı. Top bu kez uzak direğin hemen yanından auta gitti.

90+1’de Ani gelişen Galatasaray atağında Ndiaye'nin pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Rodrigues, sert ve düzgün bir vuruşla farkı yeniden ikiye çıkarttı.

Maçın son düdüğü geldi. Galatasaray Gomis, Maicon ve Fernando gibi üç yıldızından yoksun çıktığı maçta Kayserispor'u depalsmanda 3-1 mağlup etti.