25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz mi Leipzig Beşiktaş saat kaçta ne zaman?

Temsilcimiz Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı son grup maçı Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz mi? Leipzig Beşiktaş ne zaman saat kaçta başlayacak? Siyah beyazlı taraftarlar bu sorunun yanıtını araştırıyor. Macar hakem Viktor Kassai’nin düdük çalacağı karşılaşma Beşiktaş için formaliteden ibaret. Teknik direktör Şenol Güneş ise as oyuncularını Almanya’ya götürmeyerek riske etmedi.

5 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz mi Leipzig Beşiktaş saat kaçta ne zaman?

Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz mi? Leipzig Beşiktaş canlı yayın bilgisi futbol severlerin merak ettiği konuların başında geliyor. Leipzig Beşiktaş saat kaçta ne zaman başlayacak? Şampiyonlar Ligi’nde muhteşem bir performans sergileyen siyah beyazlı ekip gruptan lider çıkmayı garantiledi ve çok rahat. Avusturyalı teknik adam Ralph Hasenhüttl’ın çalıştırdığı Leipzig gruptan çıkmak için bu maçta mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyor. Temsilimiz Beşiktaş ise gruptan lider çıkmanın rahatlığıyla bir formalite maçı oynayacak.

LEİPZİG BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? ŞİFRELİ Mİ?

Red Bull Arena’da oynanacak Leipzig – Beşiktaş karşılaşması 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 22:45’te başlayacak. Karşılaşmada Macar hakem Viktor Kassai düdük çalacak. Kassai’nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak.

LEİPZİG’TE SON DURUM

Grupta topladığı 7 puanla üçüncü sırada yer alan Leipzig bu maçta galibiyete ihtiyaç duyacak ve grubun diğer maçından haber bekleyecek. Almanya’nın genç ve dinamik ekibi ligde oynadığı son maçta Hoffenheim deplasmanında 4-0 mağlup olmuştu. Teknik direktör Hasenhüttl bu maçta as oyunculara forma vermemişti.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil'in başkanlık ettiği kafileye siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in 19 oyuncuyu dahil ettiği bildirildi.

Beşiktaş son idmanını bugün TSİ 21.30'da maçın oynanacağı Red Bull Arena'da yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ise TSİ 21.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş'ta Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay, Leipzig maçı kadrosuna alınmadı.

BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA 202. KEZ SAHADA

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu altıncı karşılaşmasında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'e konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarında 202. maçına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 201 maçtan 76'sını kazandı, 81'ini yitirdi. Beşiktaş, 44 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Avrupa arenasındaki 201 karşılaşmada rakip fileleri 262 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 285 gol gördü.

Beşiktaş, Leipzig karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 42. mücadelesini yapacak.

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 7. kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, yaptığı 41 karşılaşmada rakiplerine 12 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 20 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 40 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 74 gol gördü.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında tarihinin en başarılı performanslarından birini bu sezon gerçekleştirdi.

Avrupa kupalarında daha önce 3 kez çeyrek finale çıkan siyah-beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gruptan çıkmayı bu sezon başardı.

Daha önce 6 kez mücadele ettiği Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda gruptan çıkamayan Beşiktaş, 2017-2018'de grup mücadelesinin bitimine bir maç kala lider olarak son 16 turuna adını yazdırdı.

Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör durumunda bulunan Şenol Güneş, Leipzig karşılaşmasıyla bu rekorunu 24 maça çıkaracak.

Siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 23 karşılaşmada onar galibiyet ve beraberlikle 3 yenilgi aldı. Şenol Güneş döneminde 38 gol atan Beşiktaş, rakiplerinden 31 gol yedi.

Beşiktaş, Güneş ile çıktığı 11 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.