27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi - Leipzig BJK şifresiz

Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi siyah beyazlı taraftarların araştırdığı konuların başında geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde son maça çıkacak Beşiktaş grubundan lider çıkmanın rahatlığıyla birlikte Almanya deplasmanında olacak. Şenol Güneş as oyuncuları Almanya’ya götürmeyerek onlara dinlenme şansı verdi. İşte, Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi.

6 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi - Leipzig BJK şifresiz

Şampiyonlar Ligi’nin son haftasında Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi hangileri? Leipzig’in sahası Red Bull Arena’da oynanacak karşılaşmada Macar hakem Viktor Kassai düdük çalacak. Red Bull Arena’da oynanacak Leipzig – Beşiktaş karşılaşması 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 22:45’te başlayacak. Peki, Leipzig Beşiktaş maçı şifresiz veren kanallar listesi hangileri? Türkiye’den Tivibu Spor 2’den canlı yayınlanacak karşılaşmayı birçok Avrupa kanalı da canlı yayınlayacak.

LEİPZİG BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

REAL MADRİD CENK’İ İZLEMEYE GELİYOR

Beşiktaş'ın gol makinesi Cenk Tosun'un taliplilerine bir dünya devi daha eklendi, Real Madrid..
 
Günün bu bomba iddiası İspanya'dan geldi. Radio Marca, Real Madrid'in scout'larının bir süredir izledikleri Leipzig'in golcüsü Timo Werner'i bir kez de Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş karşısında izleyeceğini duyururken; bu iddiaya bir de ek yaptı: Almanya'ya gidecek Real Madrid'in scout'ı aynı zamanda Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u da izleyecek! Haberde hangi scout'ın Almanya'ya gideceği henüz netleşmediği ama bu ismin Cenk Tosun için Negredo'dan da bilgi alacağını belirtti. Real Madrid'in listesinde Timo Werner'in dışında F.Bahçe'nin ısrarla istediği Fedor Smolov, Arsenal'dan ayrılması gündeme olan Alexis Sanchez ve Inter'in gol makinesi Maur Icardi de yer alıyor.

Tolgay Arslan ve Caner Erkin kart sınırında        

Beşiktaş'ın oynadığı 5 maçta ikişer kez sarı kart gören Tolgay Arslan ile Caner Erkin, kart cezası sınırında bulunuyor.     

Bu iki oyuncu, Leipzig maçında sarı kart görmeleri halinde bir üst turda oynanacak ilk karşılaşmada cezalı duruma düşecek.     

Kadroda rotasyon bekleniyor     

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Almanya'da oynanacak son karşılaşmada kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor.     

Tecrübeli çalıştırıcı, Leipzig karşısında, takımda fazla süre alamayan oyunculara şans verebilir.

MUHTEMEL 11'LER

Leipzig: Peter, Gulasci, Klostermann, Orban, Konate, Halstenberg, Diego, Ilsanker, Kampl, Poulsen, Werner

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Tosic, Mitrovic, Caner, Medel, Oğuzhan, Talisca, Lens, Orkan, Negredo

LEİPZİG’TE SON DURUM

Grupta topladığı 7 puanla üçüncü sırada yer alan Leipzig bu maçta galibiyete ihtiyaç duyacak ve grubun diğer maçından haber bekleyecek. Almanya’nın genç ve dinamik ekibi ligde oynadığı son maçta Hoffenheim deplasmanında 4-0 mağlup olmuştu. Teknik direktör Hasenhüttl bu maçta as oyunculara forma vermemişti.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil'in başkanlık ettiği kafileye siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in 19 oyuncuyu dahil ettiği bildirildi.

Beşiktaş son idmanını bugün TSİ 21.30'da maçın oynanacağı Red Bull Arena'da yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ise TSİ 21.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş'ta Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay, Leipzig maçı kadrosuna alınmadı.

BEŞİKTAŞ AVRUPA’DA 202. KEZ SAHADA

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu altıncı karşılaşmasında yarın Almanya temsilcisi Leipzig'e konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarında 202. maçına çıkacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 201 maçtan 76'sını kazandı, 81'ini yitirdi. Beşiktaş, 44 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Avrupa arenasındaki 201 karşılaşmada rakip fileleri 262 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 285 gol gördü.

Beşiktaş, Leipzig karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 42. mücadelesini yapacak.

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 7. kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, yaptığı 41 karşılaşmada rakiplerine 12 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 20 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 40 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 74 gol gördü.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında tarihinin en başarılı performanslarından birini bu sezon gerçekleştirdi.

Avrupa kupalarında daha önce 3 kez çeyrek finale çıkan siyah-beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gruptan çıkmayı bu sezon başardı.

Daha önce 6 kez mücadele ettiği Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda gruptan çıkamayan Beşiktaş, 2017-2018'de grup mücadelesinin bitimine bir maç kala lider olarak son 16 turuna adını yazdırdı.

Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör durumunda bulunan Şenol Güneş, Leipzig karşılaşmasıyla bu rekorunu 24 maça çıkaracak.

Siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 23 karşılaşmada onar galibiyet ve beraberlikle 3 yenilgi aldı. Şenol Güneş döneminde 38 gol atan Beşiktaş, rakiplerinden 31 gol yedi.

Beşiktaş, Güneş ile çıktığı 11 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.