19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi

Salı günü Şampiyonlar Ligi grup maçında Galatasaray'la konuk olacak Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi bitmek bilmiyor. Son olarak Rus kulübünün Portekizli yıldıza ceza vermesi gündeme geldi.

16 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi

Salı günü Şampiyonlar Ligi grup maçında Galatasaray'la karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi bitmek bilmiyor. Beşiktaş'ın eski yıldızının menajeri Paulo Barbosa, oyuncusuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada Lokomotiv yöneticilerini ağır bir şekilde eleştirmişti.

Rus ekibinin Fernandes'in maaşında %40'lık bir indirime gitmek istediğini söyleyen Barbosa, bunun kabul edilemez olduğunu söylemişti.

Lokomotiv yönetiminin Manu'yla sözleşme imzalamaya yanaşmadığını söyleyen Barbosa, oyuncusunun artık istenmediğini ve ocak ayı için başka takımlarla görüşmelere başlayabileceklerini ifade etmişti.

Bu sözlerin ardından Fernandes'in kendisinden de yaşanan süreçle ilgili açıklamalar geldi.

32 yaşındaki 10 numara, Rus basınına verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

"Hayatım boyunca Lokomotiv için oynamayacağım bir gerçek. Bazı oyuncular gider, yerine yenileri gelir. Futbol böyle bir şeydir. Ancak Lokomotiv'den istediğim tek şey sadece bana saygı duymalarıydı. Yoksa mesele para değil. Geçtiğimiz yıllarda kazandığımız kupaların yanında paranın hiçbir önemi yok. Kontratımla ilgili söyleyebileceğim tek şey de bu. Dört aydır farklı meseleler üzerine konuşuyoruz ve ben, tüm bu süreçte kulüp yönetiminden bir cevap bekledim. Tek isteğim dürüst olmalarıydı. Zira ben bunu yapıyorum. Ancak beklediğim cevabı henüz alamadım."

Fernandes'in bu sözlerinin ardından Rus basınında Lokomotiv yönetiminin yıldız isme ceza verebileceği dillendirilmeye başlandı.

Menajer Borbasa da bu iddialara ilişkin yaptıkları açıklamada hiçbir şeyden korkmadıklarını belirtti.

(Fanatik)