20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Marcelo'dan Beşiktaş sözleri! 'Orada çok mutluydum'

Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyon'un Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Marcelo, düzenlenen imza töreniyle basına tanıtıldı.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Marcelo'dan Beşiktaş sözleri! 'Orada çok mutluydum'

Başkan Jean-Michel Aulas ve teknik direktör Bruno Genesio'nun da katıldığı törende konuşan Marcelo, Lyon'da oynamanın kariyeri için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Kulüp tarihinde yer alan Brezilyalı futbolcular sebebiyle Lyon'a her zaman sempati duyduğunu belirten deneyimli stoper "Lyon tarihini yazan birçok Brezilyalı futbolcu olduğunu biliyorum. Şu anda teknik ekipte yer alan Cris ve asla unutulmayacak olan Juninho gibi isimlerin yanında yer almak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Beşiktaş büyük bir kulüp ve orada bulunmaktan dolayı çok mutluydum. Ama Lyon geleceğim için güzel bir fırsat. Ligue 1 seviyesinde rekabete girmek, Brezilya Milli Takımı'na seçilme şansımı da artıracak" dedi.

Marcelo'nun Lyon'a henüz yeni katılmasına rağmen kaptan olması da gündemde. Basın toplantısında Brezilyalı stoperi kaptan yapma planları hakkında gelen soruya cevap veren Bruno Genesio "Önümüzdeki sezon önemli değişimler yapacağım. Marcelo karakterindeki bir oyuncu için kulübe yeni katılması bir problem yaratmaz. Teknik ekibimle görüştükten sonra bu konuyu netleştireceğim'' diyerek Marcelo'yu kaptan yapabileceğinin sinyallerini verdi. (NTV Spor)