26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Napoli'nin şifreleri İnler'den...

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız ismi Gökhan İnler, Napoli maçı öncesinde teknik ekip ve takım arkadaşlarına 4 yıl formasını giydiği kulüple ilgili olarak bilgilendirmede bulundu. İnler, kaptanlığını yaptığı Mavi-Beyazlılar’ın stadı San Paolo’nun atmosferini de anlattı.

17 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Napoli'nin şifreleri İnler'den...
Devler Ligi’nde B Grubu’nda Benfica ve Dinamo Kiev karşısında aldığı 1-1’lik beraberliklerin ardından 2 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, çarşamba günü üçüncü mücadelesinde Napoli’yle karşı karşıya gelecek.
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in, bu karşılaşma öncesinde Napoli’yle ilgili olarak oyun planını belirlemeden önce bu takımda 4 yıl görev yapan Gökhan İnler’den bilgi aldığı öğrenildi. 2011-15 sezonları arasında formasını giydiği Mavi-Beyazlılar’da katanlık da yapan İnler’in; teknik ekip ve takım arkadaşlarına Napoli’nin oyun sistemi ve stadın ambiansı konusunda önemli noktaları anlattığı bildirildi.
 
Gol atarsa sevinmeyecek
 
Napoli’de görev yaptığı 4 yılda; 141’i ilk 11’de olmak üzere 166 maçta görev yapan ve İtalyan ekibine 13 gollük katkıda bulunan Gökhan, bu karşılaşma öncesinde İtalyan basınına yaptığı açıklamada, çarşamba günü gol atması halinde sevinmeyeceğini söylemişti. İnler, “Napoli’de harika 4 yıl geçirdim. Tekrardan San Paolo’ya dönmek güzel olacak. Şu anda Beşiktaş forması giyiyorum. Çocukluğumdan beri istediğim kulüpteyim. Gol atarsam kesinlikle sevinmeyeceğim ancak kazanmak istiyorum. Harika bir mücadele olacak” ifadelerini kullanmıştı. Fanatik