18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Negredo 5,5 Vagner Love ise 2,5 milyon euro'ya gidiyor

Negredo’yu Al Nassr, Love’u Göztepe istedi. Orman, İspanyol golcüsü için 5.5 milyon euro, Brezilyalı forvet için ise 2 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Şu an için bir geri dönüş olmadı. İndirim kesinlikle yok.

21 Ağustos 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Negredo 5,5 Vagner Love ise 2,5 milyon euro'ya gidiyor

BEŞİKTAŞ’TA transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon Şenol Güneş’in gözünden düşen Alvaro Negredo ve Vagner Love’ın talipleri Siyah-Beyazlı kulübün kapısını çaldı. F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Giuliano’nun gittiği Al-Nassr ekibi İspanyol golcü Negredo için Başkan Orman ile  masaya oturdu. Siyah-Beyazlılar’ın patronu Negredo için 5.5 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bu teklif sonrası bir indirim yapılmayacağı da Suudi Arabistan ekibinin yetkilerine iletildi. Şu an için bir geri dönüş yapılmadı. Başkan Fikret Orman yanıtı bekliyor.

TRANSFER BOMBALARI PATLAYACAK

Beşiktaş’ın bir diğer golcüsü, Vagner Love’ı kadrosuna katmak isteyen Göztepe ise girişimlerini hızlandırdı. İzmir ekibinin Başkanı Mehmet Sepil, Fikret Orman ile bir görüşme yaptı. Orman; Sepil’e, Love için 2.5 milyon euro bonservis bedeli istediklerini iletti. Başkan Mehmet Sepil yanıt için Fikret Orman’dan süre istedi. Görüşmelerin bu hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. Bu iki oyuncunun satılmasıyla birlikte Beşiktaş, transferin bitimine sayılı günler kala harekete geçecek. Listedeki isimler bitirilmeye çalışılacak.

KAGAWA KADROYA DAHİL EDİLMEDİ

Listenin ilk sırasında Dortmund’un 10 numarası Kagawa bulunuyor. Başarılı oyuncu beşiktaş’tan 4 milyon euro istiyor. Siyah-Beyazlılar bu rakamı indirmeye çalışıyor. Görüşmelerin bu hafta içinde netleşmesi planlanıyor. Kagawa, Dortmund’un dün Fürth ile oynadığı kupa maçının kadrosuna dahil edilmedi. West Bromwich forması giyen Nacer Chadli için de girişimler devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Ozan Tufan iddialarını da kesin bir dille yalanlıyor. Forvet transferi konusunda da listedeki adaylarla görüşmeler yapılıyor.

(Aksam)