20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Negredo transferi bugün bitiyor

Al Nasr, bu transfer karşılığında Negredo’ya yıllık 7 milyon euro, Beşiktaş’a da bonuslarla birlikte 1.5 milyon euro verecek. Şenol Güneş’in de onay verdiği transferin bugün resmen açıklanması bekleniyor.

14 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Negredo transferi bugün bitiyor

KARTAL’DA Alvaro Negredo defteri kapanıyor. Sezon başında Teknik Direktör Şenol Güneş’in, gidecek oyunculardan biri olarak gördüğü Negredo, daha sonra yaşanan gelişmeler nedeniyle kulüpte kalmıştı. Bunun üzerine kampa katılan Negredo, yaptığı çıkışla bu sezon 3 resmi maçta gol atmayı başardı. Özellikle Lask Linz maçının son dakikasında attığı golle Kartal’a, UEFA Avrupa Ligi yolunu açan Negredo, şimdi ise kariyerine Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Nasr takımında devam edecek.

RESMİ TEKLİFİ DÜN GÖNDERDİLER

Uzun süredir bu oyuncuyla ilgilenen Al Nasr, dün resmi teklifini iletti. Beşiktaş da oyuncunun satışına onay verdi. Fikret Orman, Şenol Güneş’le konuşarak Negredo’nun gidişi için onay alınca mukavele imza aşamasına geldi. Bu anlaşmaya göre Beşiktaş 1 milyon eurosu garanti, 500 bin eurosu bonus olmak üzere 1.5 milyon euro kazanacak. Negredo ise sezonluk 7 milyon euro alacak. İspanyol oyuncu Beşiktaş’tan ise yılda 4 milyon 350 bin euro kazanıyordu.

IVAN JOVANOVİC ONU ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş yönetimi anlaşmaya imzaların bugün atılabileceğini ve Negredo’yla yolların ayrılacağını bildirdi. Al Nasr kulübünün Sırp Teknik Direktörü  Ivan Jovanovic’in, Negredo konusundaki ısrarlarının da bu transferin bitmesinde önemli rol oynadığı belirtildi. Sezon öncesi oynadığı 2 hazırlık maçında da yenilen Al Nasr, geçen hafta başlayan Birleşik Arap Emirlikleri Ligi’nin ilk haftasında sahasında mağlup olmuştu. Negredo özellikle gol sorununu çözmek için forvette ilaç olarak görülüyor. 

(Aksam)