20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Premier Lig'de Manchester United sahasında West Ham United'ı 4-0 mağlup etti

Manchester United, evinde oynadığı West Ham United maçında yeni transferi Romelu Lukaku'nun 2 golü, Martial ve Pogba ile kazandı. İşte Manchester United - West Ham United maçından detaylar...

13 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Premier Lig'de Manchester United sahasında West Ham United'ı 4-0 mağlup etti
İngiltere Premier Lig'in ilk haftasında Manchester United ile West Ham United karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Manchester United, 4-0'lık skorla kazandı.
 
Maça büyük bir baskıyla başlayan Manchester United, ilk yarıyı adeta tek kale oynadı ve 33. dakikada Romelu Lukaku'nun golüyle devreyi 1-0 önde kapattı. Baskısına ikinci yarıda da devam eden Manchester United, yeni transfer Lukaku'nun 53. dakikada gelen golüyle farkı ikiye çıkardı. Anthony Martial, 87. dakikada 3. golü attı. Pogba ise 90'da müthiş bir golle skoru belirledi. 
 
Mücadelede 3-4-3 oynayan Manchester United'da Paul Pogba ve Nemanja Matic'in etkili oyunları dikkat çekti. West Ham United Menajeri Slaven Bilic ise ev sahibinin etkili ve çok hırslı oyununa karşı çözüm üretemedi.
 
Manchester United, Düşler Tiyatrosu'nda kazandığı bu maçla birlikte lige 3 puanla başlamış oldu. West Ham United ise ilk maçı puansız kapattı.
 
Manchester United, gelecek hafta Swansea City deplasmanına gidecek. West Ham United ise Southampton'ı Londra'da ağırlayacak ve ilk galibiyetini arayacak. (Sporx)