10 Mayıs 2024 Cuma / 3 Zilkade 1445

Real Madrid Napoli canlı Tivibu Spor izleme yolları

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid ile Napoli karşı karşıya gelecek. Tivibu Spor nasıl izlenir? Tivibu Spor kanalları Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı yayınlıyor. Real Madrid Napoli canlı yayın Tivibu Spor’dan izlenebilecek. Real Madrid sahasında konuk edeceği Napoli’yi geçerek avantajlı bir skorla rövanş maçına çıkmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu mücadele saat 22:45’te başlayacak.

15 Şubat 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Real Madrid Napoli canlı Tivibu Spor izleme yolları

Real Madrid Napoli canlı yayın için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi yayıncısı Tivibu Spor nasıl izlenir? Tivibu Spor canlı yayınlarıyla Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi heyecanı sürüyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid sahasında Napoli’yi ağırlayacak. Kupanın favori ekiplerinden Real Madrid’in Napoli karşısında neler yapacağı merak konusu. Real Madrid Napoli canlı yayın saat 22:45’ten itibaren Tivibu Spor’dan ekranlara gelecek. Beşiktaş’ın bulunduğu gruptan lider çıkan Napoli için zorlu bir 90 dakika olacak. Karşılaşmada Sloven hakem Damir Skomina düdük çalacak.

REAL MADRİD DOLU DİZGİN

İspanya La Liga’da en yakın rakibinden iki maç geride olmasına rağmen 1 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam etmek istiyor. Ligde oynadığı son maçta Osasuna deplasmanında 1-3 galip gelen R.Madrid, Devler Ligi’nde gruptan ikinci sırada çıkmıştı. Dortmund, Legia Varşova ve Sporting Lizbon’un bulunduğu grupta 12 puan toplayan İspanyol devi grubunu ikinci sırada tamamlamıştı.

NAPOLİ SÜRPRİZ PEŞİNDE

İtalyan temsilcisi Napoli, Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Beşiktaş ve Dinamo Kiev’in bulunduğu grubu 11 puanla lider tamamlamış ve bir üst tura yükselmişti. Ligde topladığı 51 puanla üçüncü sırada yer alan Napoli, ligdeki son maçında sahasında ağırladığı Genoa’yı 2-0 mağlup etmişti.