26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Rıdvan Dilmen bombaladı: Cumhurbaşkanı'nı arıyorlar... Gücünüz yetiyorsa...

Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da Beşiktaş'ın Adanaspor'u 3-2 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirirken Türk futbolu ve Aziz Yıldırım hakkında şok sözler söyledi.

25 Nisan 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Rıdvan Dilmen bombaladı: Cumhurbaşkanı'nı arıyorlar... Gücünüz yetiyorsa...

Çaykur Rizespor - Medipol Başakşehir maçı sonrası Başakşehirli futbolcuların A Spor muhabirlerine yaptığı saldırıya sert tepki gösteren Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Niye sadece Yalçın'la Ufuk kurban edildi? Volkan Babacan'ı, Mahmut'u niye kadro dışı bırakmıyorsunuz? Gücünüz yetiyorsa Volkan Babacan'ı, Emre Belözoğlu'nu takımdan göndersenize? Gücünüz Yalçın'a ve oynamayan Ufuk'a yetiyor...

Aziz Yıldırım soyunma odasına küfür etmeye iniyor. Stadyumda kupa kaldırmak için cumhurbaşkanı, başbakan aranıyor. Burası ne biçim ülke ya?

Kokainden yargılanan adam (Daum) üç defa teknik direktörlük yaptı. Trabzon'da hakem basmaya inenlerden biri şu an federasyonda...”

Başakşehir Kulübü, olayların içinde yer alan Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'ı dün kadro dışı bıraktı. Volkan Babacan için ise PFDK'nın kararı bekleniyor.

"Saldırı" nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Volkan Babacan, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan için PFDK'da 5 ila 10 maç arası ceza bekleniyor.

"Sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle sevk edilen Emre Belözoğlu içinse beklenen ceza 1-3 maç arasında.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'la sezonun en kritik iki maçına çıkacak olan Başakşehir'de bu gelişmeler üzerine kaleci ve stoper kalmadı. Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan'ın yokluğunda kaleyi genç Faruk Çakır'ın devralması bekleniyor.

Savunmada ise Yalçın Ayhan'a ek olarak Epureanu kart cezalısı. Diğer stoperler Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz'ın da sakatlıkları sürüyor.