26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Rıza Çalımbay: Chiriches, Aatif ve Olivera ile ilgilenmiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan flaş transfer açıklaması geldi. Çalımbay, 'Aatif Chahechouhe, Olivera ve Chiriches gündemimizde yok. Hiçbir oyuncuyla görüşmemiz olmadı' dedi.

23 Kasım 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Rıza Çalımbay: Chiriches, Aatif ve Olivera ile ilgilenmiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Bordo-Mavili takımın gündemine dair açıklamalarda bulunan Çalımbay, 'Abdülkadir Ömür'ü oynatmıyor' eleştirilerine cevap verdi.

İşte Rıza Çalımbay'ın sözlerinden önemli satır başları:

Daha iyisini yapacağız

"Osmanlıspor maçında oyundan kopmadık. Takımımın mücadelesinden memnunum. Sadece bir golde çok büyük hatamız vardı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Önümnüzü görmek açısından önemliydi. Zorlu bir sürece girdik, daha iyisini yapacağız"

Sosa ne zaman dönecek?

"Trabzonspor hedefi büyük, hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. Sivasspor ve Erzurumspor maçlarına hazırlanıyoruz.Sosa'nın sakatlığı devam ediyor. Doktorun raporuna göre 2 hafta diyor fakat Sosa'nın tam hazır olması 1-1,5 ayı bulur"

Transfer iddialarına cevap!

"Olivera ve Chiriches'le ilgilenmiyoruz. Hiçbir oyuncu gündemimizde yok. Sadece maçlar izliyoruz. Kalan 5 maçımızı ve Türkiye Kupasını düşünüyoruz. Aatif'ı ülkeye getiren kişi olduğum için böyle yakıştırmalar yapılıyor"

Eleştireleri yanıtladı!

"Yusuf Yazıcı oynuyor. Abdülkadir de bu maç haricinde oynadı. Her insanın düşüncesi farklıdır. Bu da olabilir. Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Teknik heyet olarak düşüncelerimiz farklı futbolcularımızı gözlemliyoruz. Her oyuncumdan memnunum. Bu süreçte Dame N'Doye ve Castillo oynadı. Onların da performansları iyiydi"

ÇALIMBAY İLE YÜKSELİŞ

Öte yandan; Kuruluşunun 50'nci yılında 2017-18 sezonuna zirve yarışının içerisinde olma hedefiyle başlayan ancak ligde ilk 8 haftalık bölümde 9 puan toplayabilen ve 8'nci haftada teknik direktör değişikliğine giden Trabzonspor, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde çıkışa geçti.

Yanal ile ilk 8 haftada 9 puan toplayabilen bordo mavililer, Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından 4 maçta 2 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyetle hanesine 7 puan yazdırdı.