18 Ekim 2025 Cumartesi / 26 RebiülAhir 1447

Roland Garros'ta Andy Murray ve Stan Wawrinka ikinci tura yükseldi

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) üçüncü gününde favori isimler yoluna devam etti.

30 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Roland Garros'ta Andy Murray ve Stan Wawrinka ikinci tura yükseldi

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasının üçüncü gün maçları tamamlandı.     

Tek kadınlarda 3 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, Slovak Jana Cepelova'yı, Ukraynalı Elina Svitolina da Kazak Yaroslava Shvedova'yı 2-0 yenerek ikinci tura çıktı.     

Turnuvada 1 numaralı seribaşı Büyük Britanyalı Andy Murray, Rus Andrey Kuznetsov'u 3-1, 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka ise Slovak Jozef Kovalik'i 3-0 mağlup ederek tek erkeklerde ikinci tura yükseldi.     

Kadınlarda Tayvanlı Su-Wei Hsieh'e 2-1 yenilen Büyük Britanyalı Johanna Konta (7) ve erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 kaybeden Alman Alexander Zverev (9),  ilk turda elenen seribaşı tenisçiler oldu.     

Dördüncü günün programı     

Fransa Açık'ta yarın ikinci tur maçları başlayacak.     

Erkeklerin 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic ile Portekizli Joao Sousa ve 4 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal ile Hollandalı Robin Haase karşılaşacak.     

Kadınlarda ise 4 numaralı seribaşı İspanyol Garbine Muguruza ile Estonyalı Anett Kontaveit ve 6 numaralı seribaşı Slovak Dominika Cibulkova ile Tunuslu Ons Jabeur karşı karşıya gelecek.     

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay ise ABD'li Shelby Rogers ile ikinci tur mücadelesine çıkacak.

ÖNERİLEN VİDEO

Suriye'de iç savaşın yaraları sarılıyor

Kapat
Video yükleniyor...