26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Şenol Güneş'ten Lig TV'ye: Objektif değilsiniz

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Gençlerbirliği maçı sonrası Lig TV'yi objektif olmamakla eleştirdi.

28 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Şenol Güneş'ten Lig TV'ye: Objektif değilsiniz

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları...

"İki 45 dakikaya baktığınız zaman rakip bize gol atmadı, biz gol attırdık. Hücumda ve savunmada yoklardı. Bu kadar istekli oynayıp bu kadar pozisyon kaçırırsak puan kaybederiz. Bu emeğin karşılığını alamadığımız için üzgünüm. İlk yarıda kayıp zamanlarımız oldu. 2. yarı oyun üstünlüğü ve pozisyonlarımız vardı. Golü bulamadık. Attığımız gollerden daha barizlerini kaçırdık. Sonuçta 2 puan kaybettik. Bu maçta 3 puanı hak ettiğimiz düşünüyorum."

CANER'İN YERİNE TRANSFER YAPILACAK MI?

"Caner için üzüldük, şu anda bizimle olmayacak. Oyuncularım onun yerini kapatmak için elinden geleni yapacaklar. Şu anda transfer sezonu değil."

GÖKHAN TÖRE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

"Gökhan Töre devre arasında geri dönecek mi?" sorusuna: "Gökhan Töre çok değerli bir oyuncu. Şu anda gündemimizde değil. Ocakta bakacağız duruma. Giden gelenler olabilir."

OBJEKTİF DEĞİLSİNİZ

"Bugünkü maçta Rhodolfo, Talisca, Tolgay ve Necip’in sakatlıkları oldu. Ayak tarak kemiğine basıldığı için Gökhan uzun süredir oynayamıyor. Bizim üzerimize geliyorsunuz. Lig TV geçen hafta 3 tane aleyhimize pozisyon gösteriyor. Cenk'in penaltı pozisyonunu göstermediniz. Objektif olmadığınızı söylüyorum. Bazı pozisyonlar gösterilmediği için söyleyeyim istedim."