24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçe rotasını golcü transferine çevirdi, yönetim beş aday belirledi

Fenerbahçe gözünü forvet transferine çevirirken yönetim 5 aday belirledi.

20 Haziran 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe rotasını golcü transferine çevirdi, yönetim beş aday belirledi

Teknik direktör Aykut Kocaman'ı takımın başına getiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları büyük titizlikle sürdürülüyor. Bu sezon şampiyonluk hasretini dindirerek 4. yıldızı almayı hedefleyen sarı-lacivertli yönetim, belirlenen isimlerle temasa geçerken, birçok transferi tamamlamasının ardından rota yavaş yavaş forvet hattına çevrildi. Orta sahayı Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar'la takviye eden Kanarya, bu bölgedeki yaratıcı oyuncu eksikliğini büyük ölçüde giderirken, forvetteki rekabeti de arttırmak isteyen yönetimin belirlediği 5 adayda son durum şu şekilde:

LUCAS PEREZ

Geçen sezonun başında 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Deportivo’dan Arsenal’e giden 29 yaşındaki forvet, İngiltere’de istediği futbol ortamını bulamadı. Ada’da çıktığı 22 maçta 8 gol atıp 6 da asist yapan İspanyol forvete kiralama teklifi yapıldı. Ancak önceliği ülkesinden gelen tekliflere eren Perez’den son kararını vermesi bekleniyor.

VINCENT ABOUBAKAR

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın geçen sezon Porto’dan kiraladığı Vincent Aboubakar, özellikle ikinci devre harika bir çıkış yakalamıştı. 39 maçta 19 gol, 4 asistlik performans gösteren Kamerunlu, listeye dahil oldu. Yönetim, Ozan Tufan’ın transferinden kaynak yaratması halinde 25 yaşındaki yıldız için şartları zorlayabilir.

LUIZ ADRIANO

Uzun yıllardır gündeme geliyor... F.Bahçe’nin Shakhtar Donetsk’te oynadığı dönemde de istediği Sambacı, Milan’ın ardından Spartak Moskova’da da beklentilerin çok altında kaldı.  Fenerbahçe Yönetimi daha önce uygun şartların oluşması halinde daha önce Spartak forması giyen Emenike ile Luiz Adriano takas etmeyi hedefliyor.

ARI

Krasnodar’ın oyuncusu geçen sezonun ikinci yarısını Lokomotif Moskova’da kiralık geçirdi. Sarı-Lacivertli kurmayların geçtiğimiz günlerde durumunu öğrenmek için nabız yokladığı öğrenildi. Rus ekibinin satmaya sıcak baktığı 32 yaşındaki Brezilyalı forvet, düşük bir bedelle kadroya katılabilir.

ALVARO NEGREDO

Yönetim ilerleyen yaşı nedeniyle bu oyuncuya çekinceli yaklaşsa da listedeki en kaliteli isimlerden biri Negredo... İngiltere ve İspanya’da kendisini kanıtlayan 32 yaşındaki golcünün menajerine son durumu soruldu.

Haberturk