10 Ekim 2025 Cuma / 18 RebiülAhir 1447

TBF'den Aziz Yıldırım'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Aziz Yıldırım'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası verdi.

8 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
TBF'den Aziz Yıldırım'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası!

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Federasyon Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e de 1 ay hak mahrumiyeti ve 7 bin 500 TL para cezası verdi.

TBF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

Bilyoner.com KBL Final Serisi'nde bugün oynanan Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle sorumlular, TBF Ligler Direktörlüğü tarafından derhal Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
Bilyoner.com KBL Final Serisi'nde bugün oynanan Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe müsabakasında  yaşanan olaylar nedeniyle sorumlular, Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü tarafından derhal Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
 
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaşanan olaylarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamada bulunmuştur:
 
“Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylardan büyük bir üzüntü duydum.
 
Basketbolumuzu bu tür olaylardan arındırmak üzere Federasyon olarak kararlı duruşumuza devam edeceğiz.
 
Nitekim; bu müsabakada yaşanan olayın sorumluları da Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olup, Disiplin Kurulumuz ayrıntılı inceleme ve değerlendirme yaparak en kısa zamanda kararını verecektir.
 
Asla tasvip etmeyeceğimiz bu olay nedeniyle duyduğum üzüntüyü bir kez daha paylaşır; benzer olayların tekrar etmemesi uğruna gerekli tüm tedbirlerin alınacağından kimsenin kuşkusunun olmamasını isteriz.”

ÖNERİLEN VİDEO

Antalya'da film gibi saldırı!

Kapat
Video yükleniyor...