29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Trabzonspor'da rota Aaron Hunt’a çevrildi!

Junuzovic’ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor, rotasını Aaron Hunt’a çevirdi… Başkan Muharrem Usta 30 yaşındaki 10 numara için hafta içi Almanya’ya uçacak ve Hamburg ile masaya oturacak.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor'da rota Aaron Hunt’a çevrildi!
ZLATKO’DAN OLUMSUZ YANIT
 
TRABZONSPOR’DA 10 numara arayışları devam ediyor… Juraj Kucka’yı alarak büyük sükse yapan Bordo-Mavililer, forvet arkası için de Zlatko Junuzovic’i düşünüyordu… Ancak Avusturyalı oyuncu, yaptığı açıklamada, "Werder Bremen’de mutluyum.  Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” dedi. Zlatko’nun bu açıklamasıyla şoka uğrayan Bordo-Mavililer, vakit kaybetmeden listede ikinci sırada yer alan Aaron Hunt’a rotayı kırdı.
 
BAŞKAN BİZZAT YÖNETECEK
 
ALMAN oyuncu için bu hafta girişimler başlayacak… Transferde vakit kaybetmek istemeyen Başkan Muharrem Usta’nın Kucka transferinde olduğu gibi Hunt’ta da görüşmeleri bizzat kendisi yapacağı belirtildi. Sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu için Bordo-Mavililer’in Hamburg’a 1 milyon euro bonservis teklif edeceği öğrenildi. Karadeniz ekibi, Hunt’a ise 2 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme önerecek.
 
TAM BİR JOKER
 
İKİ sezon önce Wolfsburg’dan 3.5 milyon euroya Hamburg’a transfer olan Hunt, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon birkaç kez sakatlık yaşasa da 22 mücadelede forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan Hunt, 2 de asist yaptı. Alman yıldızın ana mevkii 10 numara olmasına rağmen olmasın orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor olması transferi cazip kılıyor.
 
Güneş