19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Van der Wiel'e F.Bahçe'den ağır ceza

Fenerbahçe Yönetimi, kız arkadaşı Rose Bertram ile yurtdışına katalog çekimine giden Hollandalı oyuncu Gregory van der Wiel'e ağır bir para cezası kesti.

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Van der Wiel'e F.Bahçe'den ağır ceza
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak performansı hayal kırıklığından öteye geçmeyen tecrübeli futbolcunun Türkiye’ye geç dönmesi ve antrenmana katılmaması büyük tepki topladı. Bu davranışından dolayı 75 bin euro ödeyecek olan Van der Wiel’in menajeri de İstanbul’a çağırıldı.
 
Fenerbahçe’de bir türlü bekleneni veremeyen Van der Wiel’e yönetim 75.000 euro ceza kesti. Cezanın sebebi ise Hollandalı futbolcunun kız arkadaşı Rose Bertram ile yurtdışında gittiği katalog ve dergi çekiminden geç dönmesi oldu. Bu nedenle takım çalışmasına katılmayan Van der Wiel büyük tepki topladı.
 
Büyük umutlarla transfer olmasına rağmen saha içi performansı beklentilerin altında kalan, fiziksel verilerde takımın en kötü isimleri arasında olan Hollandalı oyuncunun bu son davranışı yönetimin de sabrını taşırdı.
 
Wiel’den memnun olmayan yönetim, futbolcunun menajerini bu gelişme üzerine İstanbul’a çağırdı. Ayrılık görüşmeleri yapılsa da Hollandalı oyuncunun yüksek ücretli kontratı sebebiyle bu durumun gerçekleşmesi pek kolay gözükmüyor. Wiel aldığı ücreti verecek bir kulüp bulursa hemen ayrılacak. Fenerbahçe ile 4 yıllık iyi bir anlaşma yapan Hollandalı futbolcuya benzer bir kontrat önerecek kulübün çıkması ise şu aşamada beklenmiyor.
 
Sakatlığını atlatan Wiel, takımla tekrar çalışmalara başlasa da şu anki planlamada düşünülmüyor. Hollandalı futbolcudan formayı alan Şener, son dönemde etkili bir performans sergiliyor. Wiel, Ocak ayında ayrılırsa bu bölgeye alternatif bir ismin alınması gündeme gelecek. Skorer