26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Volkan’a resmi sansür

Fener’in internet sitesi, milli kalecinin açıklamalarını yayınlarken “İnşallah biz UEFA’yı Galatasaray da Şampiyonlar Ligi’ni alır,  Süper Kupa’da rakip oluruz” sözlerini es geçti.

Erdal Aşırmacı12 Eylül 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Volkan’a resmi sansür

FENERBAHÇE’NİN milli kalecisi Volkan Demirel’in önceki akşam TRT Spor’da yaptığı açıklamalarından bir kısmı kulübün resmi sitesinde sansürlendi. Milli file bekçisi, TRT Spor’da yayınlanan Futbol Ateşi programında, geniş açıklamalar yaparken, sözlerinin bir bölümünde “İnşallah biz UEFA Kupası’nı, Galatasaray da Şampiyonlar Ligi Kupası’nı alır ve Süper Kupa’da karşılaşırız. Takım olarak UEFA Kupası’na talibiz” demişti. Ancak bu sözler Fenerbahçe Kulübü tarafından sansürlendi. fenerbahçe.org sitesi sarı-lacivertli kalecinin, ezeli rakipleri Galatasaray ile ilgili söylediği ifadeler dışındaki sözlerini ise aynen kullandı. Sitenin uyguladığı sansür bazı kesimlerce tepki çekti.

Yıldırım yarın NTV Spor’da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın canlı yayın bilmecesi yanıtını buldu. Sarı-lacivertli kulübün patronunun geçen pazar NTV Spor’da canlı yayına çıkacağı açıklanmıştı. Ancak Yıldırım’ın hazır olmadığı gerekçesiyle program ileri bir tarihe ertelenmişti. Şimdi yayın tarihi netlik kazandı. Kanarya’nın patronu yarın akşam NTV Spor’da “Futbol Aktüel” futbol programına çıkıp, Rıdvan Dilmen, Fuat Akdağ ve Güntekin Onay’ın sorularını yanıtlayacak.