26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Wolfsburg Bayern Münih maçı merak ediliyor

Bundesliga’da açık ara puan farkıyla liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih’in rakibi, ligin alt sıralarından uzaklaşma mücadelesi veren Wolfsburg olacak. Wolkswagen Arena’da saat 17:30’ta başlayacak maçta hakem Sascha Stegemann düdük çalacak.

17 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Wolfsburg Bayern Münih maçı merak ediliyor

MUHTEMEL 11'LER...

Bayern Munih: Ulreich, Rafinha, Boateng, Süle, Bernat, Rudy, Robben, Tolisso, Alcantara, Coman, Wagner

 

BEŞİKTAŞ - BAYERN MÜNİH MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

 


Wolfsburg: Casteels, Verhaegh, Bruma, Knoche, William, Guilavogui, Arnold, Steffen, Yunus Mallı, Mehmedi, Origi

Bayern Munih Bundesliga'da 22 maçta aldığı 18 galibiyet ile farkı açmış durumda. 2 kez berabere kalan Bavreya ekibinin bu sezon sadece 2 mağlubiyeti bulunuyor. 

Martin Schmidt'in çalıştırdığı ve milli futbolcu Yunus Mallı'nın formasını giydiği Wolfsburg bu sezon istikrarsız görüntüsüyle dikkat çekiyor. 22 maçta 4 galibiyet, 12 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan ev sahibi takım 24 puanla 13. sırada...

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Beşiktaş karşılaşması öncesi ligde oynayacakları Wolfsburg deplasmanında rotasyon yapma kararı aldı.

Futbol Arena'nın haberine göre tecrübeli çalıştırıcı dinlendireceği oyuncuları belirtmese de Alaba, Thomas Müller, Ribery ve Lewandowski gibi önemli isimlerin yedek başlaması yüksek ihtimal. Alman ekibinde sakatlığı bulunan tek isim as kaleci Neuer. Hafif sorunu olan kanat adamı Coman'ın bugün 11'de başlaması bekleniyor. Orta alanın önemli ismi Vidal ise ligde cezası nedeniyle forma giyemeyecek.