27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Yerry Mina: .Artık oynayabildiğim ve bana inanan bir takımda olmak isterim

Fenerbahçe ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Mina, Barcelona’dan ayrılacağını açıklayarak, “Artık oynayabildiğim ve bana inanan bir takımda olmak istiyorum” dedi.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yerry Mina: .Artık oynayabildiğim ve bana inanan bir takımda olmak isterim

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM 

■ FENERBAHÇE ve Galatasaray’ın kiralamak için yarıştığı Kolombiyalı Yerry Mina, Barcelona’dan ayrılabileceğini söyledi. Katalan devinin Clement Lenglet'i transfer etmesinin ardından ayrılabileceğini ifade eden 23 yaşındaki savunmacı, “Her zaman benim ve ekibim için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Barcelona'da mı yoksa başka bir yer mi... Nerede olursa olsun en iyisini yapmaya devam edeceğim” diye konuştu. 

ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM

■ BARÇA'DA mutlu olduğunu yenileyen Mina, “Barcelona oynamak inanılmaz. Gerçekten bir rüyaydı ama büyük üzüntü veren, zor anlar da yaşadım. Çok zor günler geçirdim. Zaman zaman her şeyin yokuş aşağı gittiğini hissettim... Artık oynayabildiğim ve bana inanan bir takımda olmak isterim” dedi. Öte yandan Everton’ın Dünya Kupası'nda attığı 3 golle yıldızlaşan stoper için 24 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

(Gunes)